Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
carmentoma:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 29 Mai 2010, 16:56 ---
--- Citat din: cameliagabriela din Sâmbătă, 29 Mai 2010, 09:53 ---buna dimineata
sa aveti o zi racoroasa
--- Terminare citat ---
Iar racoare? De-abia se duse frigul camelia. Nu mai vreau :)
--- Terminare citat ---
Ai dreptate! Dar nici 35 de grade nu e bine sa fie, ca eu stau la etajul IV si ma coc in casa! Ceva moderat ar fi ideal!
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 29 Mai 2010, 16:59 ---Ai dreptate! Dar nici 35 de grade nu e bine sa fie, ca eu stau la etajul IV si ma coc in casa! Ceva moderat ar fi ideal!
--- Terminare citat ---
Nu prea mai exista moderat Carmen, din pacate. Vom avea parte numai de extreme. In ce priveste temperaturile, primavara si toamna au cam disparut sau sunt de foarte scurta durata. Iar asta e doar inceputul.
almi_gabi:
o seara buna celor care sunt prin preajma ! ;D
cameliagabriela:
noapte buna si somn usor
Ayouni:
@carmen, etaj 4 si apoi cerul! inteleg ca vezi acest lucru ca pe un aspect slab... ai incercat sa-l transformi in oportunitatea pentru ceva mai bun, in punct forte? in interior la tine, aer conditionat. Pe terasa blocului: impreuna cu ceilalti vecini, tot spuneai ca sunt foarte amabili, ii convingi sa amenajati un spatiu comun foarte placut; izolati cum trebuie, apoi puteti pune gazon, flori, arbusti la ghiveci, umbrelute, chaise-longue-uri, o mica gradina suspendata! zic si eu, poate situatia este departe de a fi asa, mirifica...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă