Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (21/584) > >>

Lunaintrestele:

--- Citat din: awana din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:48 ---
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:46 ---Am si eu o intrebare ..ce inseamna aceste stelute?

--- Terminare citat ---

Stelutele se dau functie de numarul de postari pe forum. Se avanseaza pe diferite grade de la newbie pana la member apoi jr. member si asa mai departe. Este de fapt o oglinda a cat de activ esti si cat de mult te intereseaza forumul. :)

--- Terminare citat ---

ms ms foarte dragut din partea ta ca dai o mana de ajutor unei incepatoare ca mine:)

almi_gabi:

--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:51 ---
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:46 ---Am si eu o intrebare ..ce inseamna aceste stelute?

--- Terminare citat ---

Stelutele se dau functie de numarul de postari pe forum. Se avanseaza pe diferite grade de la newbie pana la member apoi jr. member si asa mai departe. Este de fapt o oglinda a cat de activ esti si cat de mult te intereseaza forumul. :)

--- Terminare citat ---

ms ms foarte dragut din partea ta ca dai o mana de ajutor unei incepatoare ca mine:)

--- Terminare citat ---

Dupa cum postezi nu pari deloc incepatoare. Cred ca mai si alte forumuri la activ.

Lunaintrestele:

--- Citat din: awana din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:54 ---
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:51 ---

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

Dupa cum postezi nu pari deloc incepatoare. Cred ca mai si alte forumuri la activ.

--- Terminare citat ---

Offf...m-ai prins:)) Da sa nu zici la nimeni ;)  Stim doar noi si primaria:))

Ps. daca pot face ceva ptr voi cu mare placere.

almi_gabi:
Te primim cu drag. Ne mai inveti cate ceva despre forumuri si postari.

Lunaintrestele:

--- Citat din: awana din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:04 ---Te primim cu drag. Ne mai inveti cate ceva despre forumuri si postari.

--- Terminare citat ---

ma gandeam cum sa facem lumea mai activa pe aici:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă