Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (17/78) > >>

Victorman:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 28 Martie 2012, 19:49 ---Cum e gustul orgasmatic ?!

--- Terminare citat ---
Dulce-acrisor  :2funny:

Caroline:
Daca tu zici... niste colegi de-ai intrebatorului (tot in clasa a VI-a) i-au explicat ei exact ce etimologie are cuvantul.  :bully: Si eu care era sa zic dulce-amarui... Alte opinii?  ;D

Mari_a:
Tare as vrea sa opinez si io p-aici, dar zau daca-mi mai amintesc...  ::)

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 28 Martie 2012, 20:25 ---Tare as vrea sa opinez si io p-aici, dar zau daca-mi mai amintesc...  ::)

--- Terminare citat ---

Poti sa blufezi cat vrei, Mari_a... copiii si-asa nu stiu, asa ca or sa te creada pe cuvant.  ;D

Caroline:
OK... next question (am "material" en gros).  ;D

Doam' pro'soara, ce se intampla daca respiri repede-repede 3 secunde si pe urma cineva te strange brusc de piept?

( :o Ceva imi spune ca dracusorii chiar au incercat, si-acu ori ma testeaza, ori chiar vor sa stie de ce se-ntampla ce s-o fi-ntamplat.) Regula de aur: cand nu stii, raspunzi printr-o alta intrebare: Ati incercat? Da! Unii au lesinat, au cazut si s-au julit, da io n-am reusit. Raspund: in absenta oxigenului din sange, creierul face soc in 5 secunde. Raspuns: Off... trebuia sa stau si eu 5 secunde. Le fac perdaful de rigoare... sunt foarte rea, asa, ca sa-i fac sa se simta suficient de vinovati ca sa nu mai incerce. (Copiii astia sunt inconstienti... bine ca nu le-a venit ideea sa se lege cu mainile desfacute de gard si sa-si dea drumul brusc, ca asta ar fi insemnat stop cardiorespirator instant).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă