Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
Louie:
Iata o problema de pe net care mi-a placut mult.
Recunosc ca degeaba m-am gandit, nu am stiut raspunsul, ( a trebuit sa trag cu ochiul sa vad rezolvarea :surrender:)
Ia sa vedem cine reuseste:
Există o întrebare care are un răspuns corect – fie el „Da”, fie el „Nu” –, dar la care tu nu poți răspunde logic corect. Chiar dacă ai ști răspunsul corect, nu l-ai putea da. Oricine altcineva ar putea răspunde corect, numai tu nu!
Care este această întrebare?
Incurcata rau, nu? ???
wonderland:
Incurcata, da. Nici nu inteleg ce vrea sa zica. :giggle:
Pantolila :thumbup:
Va amuza genul asta de jocuri-teste? Eu cica am o varsta mentala de 28-38 si aleg cu intelepciune si am atins un nivel complet al capacitatii vizuale (ce-o fi asta, atentia? ce urmeaza-regresia? >:D)
Daca incercati, comunicati :)
www.youtube.com/watch?v=0VMFR3JoPMw
Louie:
--- Citat din: Louie din Luni, 08 Aprilie 2019, 22:37 ---Iata o problema de pe net care mi-a placut mult.
Recunosc ca degeaba m-am gandit, nu am stiut raspunsul, ( a trebuit sa trag cu ochiul sa vad rezolvarea :surrender:)
Ia sa vedem cine reuseste:
Există o întrebare care are un răspuns corect – fie el „Da”, fie el „Nu” –, dar la care tu nu poți răspunde logic corect. Chiar dacă ai ști răspunsul corect, nu l-ai putea da. Oricine altcineva ar putea răspunde corect, numai tu nu!
Care este această întrebare?
Incurcata rau, nu? ???
--- Terminare citat ---
Ok, hai sa postam raspunsul:
"Iată întrebarea-minune: „Este răspunsul tău «Nu» la această întrebare?”
Și, într-adevăr, dacă răspunsul tău ar fi „Da”, ar trebui să răspunzi „Nu”, ceea ce este o contradicție; iar dacă răspunsul tău ar fi „Nu”, ar însemna că nu răspunzi cu „Nu” la întrebare, adică ar trebui să răspunzi „Da”, ceea ce din nou ar fi o contradicție!
Prin urmare, singurul care nu poate răspunde logic corect la această întrebare ești tu!"
:slap:
Rentzi:
Chiar mi-a chinuit neuronu'... :hammer: Ala de 28 de ani, ca am iesit la limita intre doua categorii... :oops:
wonderland:
Sau te scalzi in doua ape? ;D
Mai, daca doua teste (relativ) diferite te incadreaza tot pe acolo, inseamna ca asa o fi nu?
www.youtube.com/watch?v=3vfgU9MD2h0
Hai ca se pare ca am descoperit o jucarie noua. Am mai gasit unele, dar ma enerveaza ca iti arata solutia dupa fiecare intrebare. As prefera sa curga intrebarile si sa verific la urma.
Louie, e incurcat si raspunsul. :faint: Dar am priceput. :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă