Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (55/78) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 13:19 ---Se pare ca nu suntem degeaba pe SC impreuna. Univesul tocmai conlucreaza, fara sa ne spuna nimic explicit, ca, intamplandu-ni-se aceleasi lucruri, situatii si oameni, sa ne putem vorbi unul altuia ca si cum ne-am vorbi noua insine.  :kissing:

--- Terminare citat ---

E posibil, Caro. Poate reusim sa gasim si solutii pentru viitor.  :)

bit:
Wow...neuron turmentat, vize, Kipling si cizme de cauciuc... :faint:

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:39 ---ce este sufletul pereche?

la urma urmei, cate suflete pereche poate avea o persoana?

--- Terminare citat ---

Matei, am pus articolul asta pe topicul de dezvoltare personala acum cateva luni si, data fiind intrebarea ta, l-am cautat. gasesti in cuprinsul sau raspunsul la intrebarile de mai sus
http://www.astrodestin.ro/articol/Compatibilitate/Compatibilitate-suflet-pereche-sau-intalnire-karmica-2722.html

Guesswho:

--- Citat din: steliana din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:54 ---cel mai bun material sunt eu! pot scrie o multime de intamplari despre cum functioneaza; ti-am dat mailul si telefonul meu, raspund cu drag oricand ai nelamurire asociata cu interes de a cunoaste  :)
mai am cateva teste facute - tot pe mine - de catre anumite persoane  ;)

--- Terminare citat ---
ok, Steliana, am sa-ti scriu  :)

Caroline:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 21:49 ---E posibil, Caro. Poate reusim sa gasim si solutii pentru viitor.  :)

--- Terminare citat ---

Eu tocmai am gasit cateva...  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă