Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
micaela:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 13:19 ---Se pare ca nu suntem degeaba pe SC impreuna. Univesul tocmai conlucreaza, fara sa ne spuna nimic explicit, ca, intamplandu-ni-se aceleasi lucruri, situatii si oameni, sa ne putem vorbi unul altuia ca si cum ne-am vorbi noua insine. :kissing:
--- Terminare citat ---
E posibil, Caro. Poate reusim sa gasim si solutii pentru viitor. :)
bit:
Wow...neuron turmentat, vize, Kipling si cizme de cauciuc... :faint:
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:39 ---ce este sufletul pereche?
la urma urmei, cate suflete pereche poate avea o persoana?
--- Terminare citat ---
Matei, am pus articolul asta pe topicul de dezvoltare personala acum cateva luni si, data fiind intrebarea ta, l-am cautat. gasesti in cuprinsul sau raspunsul la intrebarile de mai sus
http://www.astrodestin.ro/articol/Compatibilitate/Compatibilitate-suflet-pereche-sau-intalnire-karmica-2722.html
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:54 ---cel mai bun material sunt eu! pot scrie o multime de intamplari despre cum functioneaza; ti-am dat mailul si telefonul meu, raspund cu drag oricand ai nelamurire asociata cu interes de a cunoaste :)
mai am cateva teste facute - tot pe mine - de catre anumite persoane ;)
--- Terminare citat ---
ok, Steliana, am sa-ti scriu :)
Caroline:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, 21:49 ---E posibil, Caro. Poate reusim sa gasim si solutii pentru viitor. :)
--- Terminare citat ---
Eu tocmai am gasit cateva... :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă