Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (52/78) > >>

Matei:

--- Citat din: steliana din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:30 ---de ce te chinuie ceea ce ai la indemana?  :(

--- Terminare citat ---

hm, esti tu o sweet! raspunzi cu intrebare la intrebare! poate pentru ca nu vad bine. :(

Matei:
ce este sufletul pereche?

la urma urmei, cate suflete pereche poate avea o persoana?

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:16 ---pare-se ca gandurile si intentiile noastre sunt informatie si energie. cu cat e mai mare energia (ca rezultat al unei dorinte autentice, din sinele real, si ca rezultat al focalizarii indelungi pe acea dorinta) cu atat sansele de materializare a informatiei pe care o emiti sunt mai mari.

--- Terminare citat ---
mica, parca am scris eu fraza asta.  :)

--- Citat din: steliana din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:07 ---nu trebuie sa faci exercitiu, trebuie sa crezi cu toata puterea fiintei!

--- Terminare citat ---
ai ceva materiale lamuritoare steliana? ca nu-mi dau seama ce nu fac bine.
ori poate fac bine, dar sunt in perioada de asteptare? ma refer la detasare....  :-\

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:43 ---mica, parca am scris eu fraza asta.  :)
ai ceva materiale lamuritoare steliana? ca nu-mi dau seama ce nu fac bine.
ori poate fac bine, dar sunt in perioada de asteptare? ma refer la detasare....  :-\

--- Terminare citat ---

guess, "materializarea" nu este instantanee. se intampla in timp mai scurt sau mai lung, dar se intampla. nu stiu vreo dorinta autentica si intensa care sa nu mi se fi implinit pana la urma. uneori insa s-a intamplat dupa cativa ani.  :) keep wanting.  :)

problema mea este ca eu mi-am dorit mult si la un moment dat am crezut ca am gasit. m-am inselat si acum nu-mi mai doresc. ???

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:39 ---ce este sufletul pereche?

la urma urmei, cate suflete pereche poate avea o persoana?

--- Terminare citat ---

eu cred ca exista mai multi oameni "potriviti".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă