Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (50/78) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:48 ---si eu am cizme de cauciuc pentru gradina, numai ca nu ma prea invrednicesc sa smulg buruienile... :-\

--- Terminare citat ---

pai cum devine cazul? tu ai nevoie de cizme? nu mergi in gradina in picioarele goale, sa simti energia pamantului (noroios, ud, rece brrrr)? bag seama ca nu! :)

--- Citat din: steliana din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:36 ---............e de ajuns doar gandul ca ai putea face si altceva impreuna cu ceea ce ti-ai propus si totul devine ... nimic ...

--- Terminare citat ---

in concluzie, te concentrezi numai pe ceea ce ti-ai propus, fara alte ganduri laterale. voi incerca sa fac acest exercitiu. trebuie.

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:57 ---pai cum devine cazul? tu ai nevoie de cizme? nu mergi in gradina in picioarele goale, sa simti energia pamantului (noroios, ud, rece brrrr)? bag seama ca nu! :)

in concluzie, te concentrezi numai pe ceea ce ti-ai propus, fara alte ganduri laterale. voi incerca sa fac acest exercitiu. trebuie.

--- Terminare citat ---

ba da, merg in picioarele goale pe putina iarba pe care o am, dar nu cand e noroi. elementar, dear Watson. :)

Caroline:
Pai atunci poate ne asociem si vindem impreuna cizme de cauciuc in Africa, nu pantofi...  :strambatura:

micaela:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:02 ---Pai atunci poate ne asociem si vindem impreuna cizme de cauciuc in Africa, nu pantofi...  :strambatura:

--- Terminare citat ---
eu ma tin departe de actiuni imorale.  ;D

steliana:

--- Citat din: micaela din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:04 ---eu ma tin departe de actiuni imorale.  ;D

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:57 ---in concluzie, te concentrezi numai pe ceea ce ti-ai propus, fara alte ganduri laterale. voi incerca sa fac acest exercitiu. trebuie.

--- Terminare citat ---

nu trebuie sa faci exercitiu, trebuie sa crezi cu toata puterea fiintei!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă