Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
steliana:
--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:31 ---pentru steliana, ca sa fiu on topic, pentru ca a intrebat de ce nu este ea in america in acest moment:
- fiindca nu esti americanca
- fiindca ti-a expirat viza
- fiindca ai pierdut avionul
- fiindca nu ti-au aprobat concediul
(daca "fiindca" deranjeaza, inlocuiti si voi cu altceva :))
--- Terminare citat ---
nimic din toate acestea ... ci doar
- fiindca nu am facut din acest lucru o prioritate ;) am dat voie la "poate" sau "sa vad", ceea ce intotdeauna duce la NU.
Matei:
--- Citat din: steliana din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:13 ---nimic din toate acestea ... ci doar
- fiindca nu am facut din acest lucru o prioritate ;) am dat voie la "poate" sau "sa vad", ceea ce intotdeauna duce la NU.
--- Terminare citat ---
excelent raspuns! :applause: asta am observat si eu ca se intampla. e de ajuns sa te cuprinda umbra unei leni, amanari, frici (ca tot vorbea caro de groaza pe undeva pe-aici) ca totul se duce pe apa sambetei.
Caroline:
--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:31 ---pai a plouat asa de tare si indesat ca aici la tara chiar s-a facut noroi.
--- Terminare citat ---
Si eu am cizme de cauciuc. La noi, orasul e in reconstituire totala si primul lucru cand ajung la scoala este sa-mi curat incaltarile si tivul pantalonilor de noroi. :slap:
steliana:
--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:18 ---excelent raspuns! :applause: asta am observat si eu ca se intampla. e de ajuns sa te cuprinda umbra unei leni, amanari, frici (ca tot vorbea caro de groaza pe undeva pe-aici) ca totul se duce pe apa sambetei.
--- Terminare citat ---
daca ti-as spune ca prima dovada a acestui lucru am avut-o la varsta de noua ani ... si ca de atunci a inceput pasiunea de a ma cunoaste si de a observa ce inseamna forta in ceea ce crezi ...
e de ajuns doar gandul ca ai putea face si altceva impreuna cu ceea ce ti-ai propus si totul devine ... nimic ...
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:31 ---pentru micaela: vremea de astazi m-a facut sa ma gandesc la tine si la ideea ta de a umbla desculta. uitandu-ma de jur imprejur, am ras de unul singur... cam naspa, nu-i asa? pai a plouat asa de tare si indesat ca aici la tara chiar s-a facut noroi. dupa masa a trebuit sa scot din gradina niste resturi de flori vestejite si alte buruieni adunate deja. noroiul, draga micaela, se face clisa si se lipeste in straturi straturi de incaltari, noroc ca aveam cizmele de cauciuc.
--- Terminare citat ---
si eu am cizme de cauciuc pentru gradina, numai ca nu ma prea invrednicesc sa smulg buruienile... :-\
bine macar ca ai ras, chiar si de unul singur. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă