Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 20 Septembrie 2012, 22:16 ---visul meu e sa merg in picioarele goale pe ulitele satului. poate fiindca n-am avut niciodata rude la tara si am o reprezentare idilica a ruralului. de fapt, am si facut-o deja, candva. e super. :)
--- Terminare citat ---
uite ca am dat peste "the barefoot princess"!
dupa o luna la tara (doua saptamani maxim) vei ajunge la vorba lui toparceanu. sau nu.
steliana:
--- Citat din: Caroline din Joi, 20 Septembrie 2012, 10:50 ---Eu m-am oprit la timp... si sunt tare impacata cu mine, cel putin din punctul asta de vedere. :whistle:
--- Terminare citat ---
cat mai misc si cu un deget ... nici atunci nu ma voi opri! "resursa" - mea - este inepuizabila si nu vreau sa regret nici macar o clipa pe care as putea-o irosi; fac parte dintre cei carora le place ca omul sa faca ceea ce ii place; sunt constienta ca doar sufletul stie ceea ce este mai bun pentru mine si de aceea l-am lasat mereu sa ma ghideze; de fiecare data am avut puterea credintei ca nimic nu-mi va sta in calea satisfactiei implinirii; niciodata nu m-am intrebat cum sa fac sau ce sa fac? nu dau satisfactie greselii ... prin abandon.
steliana:
--- Citat din: micaela din Joi, 20 Septembrie 2012, 22:16 ---visul meu e sa merg in picioarele goale pe ulitele satului. poate fiindca n-am avut niciodata rude la tara si am o reprezentare idilica a ruralului. de fapt, am si facut-o deja, candva. e super. :)
--- Terminare citat ---
ai pierdut mai mult decat iti poti imagina; o data nu e niciodata ca altadata!
postarea ta mi-a adus in minte o intrebare: de ce nu sunt acum in america - asa cum trebuia si era planificat - in vacanta langa cei dragi, sa admir niagara si multe altele ...
nu regret, am tot timpul; nu regreta nici tu ... toate la timpul lor ...
Caroline:
Apropos de ce si cat trenuie sa regretam... Eu am un film - mascota (unul din putinele care imi vorbeste de viata mea), desi e unul productie germna care nu e difuzat pe toate posturile in Romania: Barefoot. Sau poate ca doar mie imi "vorbeste"...
L-am daruit candva si nu-l mai am. Stiu ca nu e topicul de filme aici, da' ma simt total on-topic daca va spun ca daca-l gasiti, sa-l vedeti... macar din curiozitate. :)
http://www.imdb.com/title/tt0405743/
Matei:
pentru micaela: vremea de astazi m-a facut sa ma gandesc la tine si la ideea ta de a umbla desculta. uitandu-ma de jur imprejur, am ras de unul singur... cam naspa, nu-i asa? pai a plouat asa de tare si indesat ca aici la tara chiar s-a facut noroi. dupa masa a trebuit sa scot din gradina niste resturi de flori vestejite si alte buruieni adunate deja. noroiul, draga micaela, se face clisa si se lipeste in straturi straturi de incaltari, noroc ca aveam cizmele de cauciuc.
pentru steliana, ca sa fiu on topic, pentru ca a intrebat de ce nu este ea in america in acest moment:
- fiindca nu esti americanca
- fiindca ti-a expirat viza
- fiindca ai pierdut avionul
- fiindca nu ti-au aprobat concediul
(daca "fiindca" deranjeaza, inlocuiti si voi cu altceva :))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă