Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
Caroline:
--- Citat din: Matei din Joi, 20 Septembrie 2012, 21:28 ---si cate din acele 52% sunt femei de succes? si cum se spune corect "femei de succesuri" sau femeiuri de succesi"? ;D
--- Terminare citat ---
De data asta vorbeam serios. :P Orice femeie poate fi o femeie de succes, depinde de acceptiunea proprie. Eu pariez, de exemplu, ca o piranda mandra de ghiulul barbatului ei se simte mai "de succes" decat o femeie manager de multinationala care isi inabusa in fiecare zi regrete de genul "n-am timp sa ies nicaieri" sau "am tot amanat sa am un copil si am deja 30 si de ani". ;)
Si apropos de placerea Micaelei de a merge descult... intreaba-te cum ar fi sa devii o femeie de succes distribuind pantofi in Africa. ;D
micaela:
mai grava e situatia inversa. cate din femeile mapamondului se simt "fara succes" fiindca nu au "o pozitie", faima sau bani multi, uitand sa se bucure de multele alte daruri ale vietii lor? modelul succesului "orbeste", de multe ori, din pacate.
Matei:
--- Citat din: Caroline din Joi, 20 Septembrie 2012, 22:37 ---De data asta vorbeam serios. :P Orice femeie poate fi o femeie de succes, depinde de acceptiunea proprie. Eu pariez, de exemplu, ca o piranda mandra de ghiulul barbatului ei se simte mai "de succes" decat o femeie manager de multinationala care isi inabusa in fiecare zi regrete de genul "n-am timp sa ies nicaieri" sau "am tot amanat sa am un copil si am deja 30 si de ani". ;)
Si apropos de placerea Micaelei de a merge descult... intreaba-te cum ar fi sa devii o femeie de succes distribuind pantofi in Africa. ;D
--- Terminare citat ---
mi-am dat seama ca vorbeai serios, imi pare rau ca am dat-o eu in gluma. e foarte adevarat ce spui. chestia cu pantofii in africa, parca am pomenit chiar eu pe-aici pe undeva, este o provocare: pentru o anumita persoana, ideea de a vinde pantofi acolo toata lumea merge desculta, reprezinta un potential enorm; pentru altcineva, o pierdere de timp.
micaela:
da, insa e un "succes" de marketing, sa vinzi cuiva ceva de care nu are nevoie... pentru mine nu e un succes ci o inselatorie.
micaela:
--- Citat din: Caroline din Joi, 20 Septembrie 2012, 22:37 ---Si apropos de placerea Micaelei de a merge descult...
--- Terminare citat ---
ati incercat? sa simti energia pamantului.... :)
va mai spun un secret. am si obiceiul de a imbratisa copacii. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă