Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (45/78) > >>

Caroline:
Eu m-am oprit la timp... si sunt tare impacata cu mine, cel putin din punctul asta de vedere.  :whistle:

micaela:
eu sunt oarecum fortata sa "urc" (sa-i zicem, "ďn schema  :)"), dar o fac numai cum vreau eu si neorientata catre castig material cu orice pret ci catre pastrarea "caii interioare", aceea care-mi da bucurie, nu satisfactie sociala sterila. :)

micaela:
si sunt de acord cu lilu, acolo "sus", fie ca e un "sus"de business, fie ca e un "sus"de alta natura, de cele mai multe ori, dincolo de gard e.... Din pacate, oamenii de calitate, oamenii intelepti nu tintesc "sus", intr-un sistem dominat de mizerie, diletantism si oportunism, si atunci acolo se "ďnfig", cel mai adesea (cu prea putine exceptii), "ceilalti". 

Caroline:

--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 23:17 ---inspirata de o postare a lui Matei, va intreb: ce intelegeti voi prin "femeie de succes"?

--- Terminare citat ---

Inspirata intrebare!  O0 Cred ca are atatea raspunsuri diferite cate femei sunt pe Pamant. Adica 52% din 7 miliarde.

Matei:

--- Citat din: Caroline din Joi, 20 Septembrie 2012, 13:35 ---Inspirata intrebare!  O0 Cred ca are atatea raspunsuri diferite cate femei sunt pe Pamant. Adica 52% din 7 miliarde.

--- Terminare citat ---

si cate din acele 52% sunt femei de succes? si cum se spune corect "femei de succesuri" sau femeiuri de succesi"?  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă