Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (41/78) > >>

bit:
De ce ginecologul tău părăseşte camera când te dezbraci?

De ce nu există mâncare pentru pisici cu aromă de şoareci?

Do files get embarrassed when they get unzipped? (asta e de IT-isti ciudati, da` e misto  ;D si-n romana suna slab, ca n-avem echivalenta semantica la unzip)

steliana:

--- Citat din: bitek din Marți, 18 Septembrie 2012, 11:03 ---De ce ginecologul tău părăseşte camera când te dezbraci?

Do files get embarrassed when they get unzipped? (asta e de IT-isti ciudati, da` e misto  ;D si-n romana suna slab, ca n-avem echivalenta semantica la unzip)

--- Terminare citat ---

al meu, nu!
ca pisicile sa-si ascuta simturile!
d`aia! ca n-avem echivalenta!  :)

Caroline:

--- Citat din: bitek din Marți, 18 Septembrie 2012, 11:03 ---De ce ginecologul tău părăseşte camera când te dezbraci?

Pentru ca dezbracatul inseamna implicare, pe cand dezbracata gata, consum.  :P

Pentru ca oamenii sunt mai egocen-tristi decat pisicile.

No... they get singles.

--- Terminare citat ---

Matei:

--- Terminare citat ---

Daca este EL: De ciuda ! (cred si eu); daca este EA: se sperie usor!

Pentru ca jean-baptiste grenouille (personajul principal din filmul … chinuieste-ti neuronul si spune numele filmului !) nu a mai avut timp la dispozitie ca sa creeze aroma respectiva.

Only very RAR ! (hai ca aici am fost genial si vorba cuiva, modest)  ;)

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 18 Septembrie 2012, 15:31 ---Only very RAR ! (hai ca aici am fost genial si vorba cuiva, modest)  ;)

--- Terminare citat ---

da. asta este de top.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă