Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
bit:
De ce ginecologul tău părăseşte camera când te dezbraci?
De ce nu există mâncare pentru pisici cu aromă de şoareci?
Do files get embarrassed when they get unzipped? (asta e de IT-isti ciudati, da` e misto ;D si-n romana suna slab, ca n-avem echivalenta semantica la unzip)
steliana:
--- Citat din: bitek din Marți, 18 Septembrie 2012, 11:03 ---De ce ginecologul tău părăseşte camera când te dezbraci?
Do files get embarrassed when they get unzipped? (asta e de IT-isti ciudati, da` e misto ;D si-n romana suna slab, ca n-avem echivalenta semantica la unzip)
--- Terminare citat ---
al meu, nu!
ca pisicile sa-si ascuta simturile!
d`aia! ca n-avem echivalenta! :)
Caroline:
--- Citat din: bitek din Marți, 18 Septembrie 2012, 11:03 ---De ce ginecologul tău părăseşte camera când te dezbraci?
Pentru ca dezbracatul inseamna implicare, pe cand dezbracata gata, consum. :P
Pentru ca oamenii sunt mai egocen-tristi decat pisicile.
No... they get singles.
--- Terminare citat ---
Matei:
--- Terminare citat ---
Daca este EL: De ciuda ! (cred si eu); daca este EA: se sperie usor!
Pentru ca jean-baptiste grenouille (personajul principal din filmul
chinuieste-ti neuronul si spune numele filmului !) nu a mai avut timp la dispozitie ca sa creeze aroma respectiva.
Only very RAR ! (hai ca aici am fost genial si vorba cuiva, modest) ;)
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 18 Septembrie 2012, 15:31 ---Only very RAR ! (hai ca aici am fost genial si vorba cuiva, modest) ;)
--- Terminare citat ---
da. asta este de top. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă