Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (39/78) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:30 ---neuronul meu vrea sa-l chinuiasca pe-al vostru!
care este diferenta dintre un optimist, un pesimist si un marxist leninist? :)

--- Terminare citat ---
aceeasi intre sus, jos si otrava.  :)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:30 ---care este diferenta dintre un optimist, un pesimist si un marxist leninist? :)

--- Terminare citat ---

Niciuna. Depinde doar din ce parte le privesti paharul.

steliana:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:30 ---neuronul meu vrea sa-l chinuiasca pe-al vostru!
care este diferenta dintre un optimist, un pesimist si un marxist leninist? :)

--- Terminare citat ---

intotdeauna vor exista diferente!

- tu, ai crezut ca imi chinui neuronul - al meu s-a bucurat ca a putut vedea altfel ...
- chiar daca doua persoane vor bea din acelasi pahar, lucrurile vor fi vazute diferit;
 - chiar daca - unora - ar parea un esec ceea ce spun, nu o consider ... ratare;
- daca unii se multumesc doar sa traiasca prin ceea ce primesc ...
- altii prefera sa simta viata prin ceea ce ofera;

- diferenta dintre valoare si plusvaloare nu e data de autodeterminare ?

Mari_a:

--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:30 ---care este diferenta dintre un optimist, un pesimist si un marxist leninist? :)

--- Terminare citat ---
Mmmm, io nu stiu, dar parca am intalnit asta pe un blog... Zicea asa: optimistul cauta intr-o pivnita intunecoasa o pisica neagra care nu exista, si spera ca o va gasi; pesimistul cauta intr-o pivnita intunecoasa o pisica neagra care nu exista, fara sa creada ca o va gasi; marxist-leninistul chiar o gaseste (o vopseste, o inventeaza etc  :D ).

steliana:
si daca ...
vopsesc pivnita, impaiez leopardul din pisica, chitai de bucurie - precum as avea noo vieti in plus - privind la cei care intra, dar nu au citit la intrare "necunoscutul nu tenteaza!" ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă