Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 07 Septembrie 2012, 00:18 ---... or get busy leaving. Ori... ?
--- Terminare citat ---
de fapt in postare era "living" dar si "leaving" aici este interesant:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,125.555.html
Matei:
--- Citat din: Caroline din Joi, 06 Septembrie 2012, 23:54 ---A fost odata un loc pe lumea asta aflat exact la mijlocul unei punti din franghie care se leagana in vant deasupra prapastiei... Spre orice mal incerci sa apuci, riscul e acelasi. Si acelasi cu riscul de a incerca sa-ti mentii un echilibru instabil in acel loc. Care e solutia?
--- Terminare citat ---
deci cum o dai nu e bine... atunci bei o doza de red bull! stiti voi de ce (glumesc) dar din aceasta situatie cred ca numai aripile te pot salva. sau sa te trezesti din cosmar.
sau, alo, doamna profesoara, ce faceti doamna cu noi, acum in prag de scoala?! aveti grija, trebuie sa ne mai gandim si la rechizite, uniforme, una alta... ;)
Caroline:
;D Jocul de cuvinte living-leaving era intentionat. ;) Ideea cu zborul mi-a venit dupa ce am scris intrebarea, nu era "premeditata". Asa ca, gand la gand cu bucurie. Deci trebuie sa m-apuc sa invat cum se zboara... oO
micaela:
mai e o pilda a intregii situatii: nu va uitati mobilul. 112 si Smurdul va salveaza. ;D
steliana:
si daca e descarcata bateria, precum a ta, aproape mereu??? :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă