Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
bit:
Normal, ca doar esti o parte a conspiratiei :faint:...
Caroline:
Te contrazic. Io de cate ori am incercat sa am o relatie dupa divort, de fiecare data a trebuit sa renunt eu ca sa nu ma simt luata cu japca de niste ei care voriau sa se mute la mine si sa-mi faca copii dupa prima intalnire. De altfel, cei cunoscuti a-si dori generic si genetic sa posede pe celalalt (care trebuie sa-i poarte inclusiv numele) sunt barbatii, nu femeile. >:D
Deci, intrebare de chinuit neuronu': Consipra cine conspira ca sa conspire (vezi Teoria conspiratiei) sau conspira cei care trimit semnale de alarma paranoice despre Teoria conspiratiei (vezi mesajele SPAM de pe net, conform carora nici hrana sub forma de aer nu scapa controlului)? :P
bit:
Dupa ce-am citit primul rand, incepusem sa ma sperii, "Fii antena, John, ca vine Carol cu argumente serioase grav de tre` s-o dai iar in metafore ca sa nu iesi zburlit ;D"
Insa ti-ai revenit. Tine-o tot asa si te recomand din toata inima troll de baza in locu`meu (io ma pensionez pe caz de boala ;D)
Caroline:
--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Iulie 2012, 16:57 ---Tine-o tot asa si te recomand din toata inima troll de baza in locu`meu (io ma pensionez pe caz de boala ;D)
--- Terminare citat ---
Refuz jobu'... nu mi-a iesit niciodata la modul profesional, ci numai intuitiv, cand m-astept mai putin. ;D
bit:
Pacat...aveai talent, erai un copil care promitea mult...chiar si asa, troll din greseala :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă