Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
micaela:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 10:48 ---ma gandeam si eu ca i-am putea chema pe aici!! oO
--- Terminare citat ---
selectiv, gabi, selectiv...ca fauna de pe site-urile de socializare e foooaaarte bogata... si cu muuuulte masti. :)
dar cativa poate ca merita bagati in "baza de date" ;D
Caroline:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 10:57 ---selectiv, gabi, selectiv...ca fauna de pe site-urile de socializare e foooaaarte bogata... si cu muuuulte masti. :)
dar cativa poate ca merita bagati in "baza de date" ;D
--- Terminare citat ---
Eu pana acum n-am gasit nici unu' din "unii" aia sa merite sa fie bagati aici. Cine merita, nu e single (si faptul ca e pe-acolo mi se pare curios) si ceilalti...nu prea merita. Daca gasesc vreunu' sigur ii recomand SC... :bow:
Da. era sa uit, mai e o categorie mica de tot: single, si care merita, da' sunt obsedati sa-si puna pirostriile... si care ar fi foarte dezamagiti sa afle ca SC nu e pentru asta. :P In orice caz, proprotia femei/barbati e exact invers. ;D
luciamanta:
Stau şi mă tot gândesc, daca dragostea ar stăpâni peste tot... Nu ar mai fi nevoie de legi, tribunale, pedepse, închisori... Dacă toţi ar iubi şi ar fi iubiţi, atunci nu ar mai face nimeni niciun rău. Nu ar mai exista războaie, crime, răzbunări...
micaela:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 13:56 ---Eu pana acum n-am gasit nici unu' din "unii" aia sa merite sa fie bagati aici. Cine merita, nu e single (si faptul ca e pe-acolo mi se pare curios) si ceilalti...nu prea merita. Daca gasesc vreunu' sigur ii recomand SC... :bow:
Da. era sa uit, mai e o categorie mica de tot: single, si care merita, da' sunt obsedati sa-si puna pirostriile... si care ar fi foarte dezamagiti sa afle ca SC nu e pentru asta. :P In orice caz, proprotia femei/barbati e exact invers. ;D
--- Terminare citat ---
adica sunt mai multi barbati cautatori de pirostrii? ca mie asa mi se pare... ;)
bit:
Vise, fratili, vise...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă