Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
Caroline:
De vreo trei zile ma dau cu barca pe niscaiva alte site-uri de "socializare" (a se citi "cuplare"), asa, de divertisment, cu ocazia unor invitatii primite pe mail... si pentru mie imi place spectacolul uman, am o intrebare de chinuit neuronu': de ce naiba mi se par mie mult mai normali oamenii single decat aia de-acolo?! :strambatura:
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 00:36 ---Luna la eclipsa. Sau cuvantul "si".
--- Terminare citat ---
asa e !! o stiai ;D
dar eu as prefera un nor oO
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 00:44 --- .....
de ce naiba mi se par mie mult mai normali oamenii single decat aia de-acolo?! :strambatura:
--- Terminare citat ---
suntem de-ai casei deja :magic:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 00:44 ---De vreo trei zile ma dau cu barca pe niscaiva alte site-uri de "socializare" (a se citi "cuplare"), asa, de divertisment, cu ocazia unor invitatii primite pe mail... si pentru mie imi place spectacolul uman, am o intrebare de chinuit neuronu': de ce naiba mi se par mie mult mai normali oamenii single decat aia de-acolo?! :strambatura:
--- Terminare citat ---
pai, carol, daca sunt site-uri de "cuplare', aceia nu sunt in majoritate tot single? si....unde? unde zici ca se-ntampla site-urile acelea? ;D
almi_gabi:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 10:44 ---pai, carol, daca sunt site-uri de "cuplare', aceia nu sunt in majoritate tot single? si....unde? unde zici ca se-ntampla site-urile acelea? ;D
--- Terminare citat ---
ma gandeam si eu ca i-am putea chema pe aici!! oO
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă