Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (30/78) > >>

Caroline:
De vreo trei zile ma dau cu barca pe niscaiva alte site-uri de "socializare" (a se citi "cuplare"), asa, de divertisment, cu ocazia unor invitatii primite pe mail... si pentru mie imi place spectacolul uman, am o intrebare de chinuit neuronu': de ce naiba mi se par mie mult mai normali oamenii single decat aia de-acolo?!  :strambatura:

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 00:36 ---Luna la eclipsa. Sau cuvantul "si".

--- Terminare citat ---

asa e !! o stiai  ;D
dar eu as prefera un nor   oO

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 00:44 --- .....
de ce naiba mi se par mie mult mai normali oamenii single decat aia de-acolo?!  :strambatura:

--- Terminare citat ---

suntem de-ai casei deja  :magic:

micaela:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 00:44 ---De vreo trei zile ma dau cu barca pe niscaiva alte site-uri de "socializare" (a se citi "cuplare"), asa, de divertisment, cu ocazia unor invitatii primite pe mail... si pentru mie imi place spectacolul uman, am o intrebare de chinuit neuronu': de ce naiba mi se par mie mult mai normali oamenii single decat aia de-acolo?!  :strambatura:

--- Terminare citat ---

pai, carol, daca sunt site-uri de "cuplare', aceia nu sunt in majoritate tot single? si....unde? unde zici ca se-ntampla site-urile acelea?  ;D

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 10:44 ---pai, carol, daca sunt site-uri de "cuplare', aceia nu sunt in majoritate tot single? si....unde? unde zici ca se-ntampla site-urile acelea?  ;D

--- Terminare citat ---

ma gandeam si eu ca i-am putea chema pe aici!!  oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă