Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (29/78) > >>

luciamanta:
   Da, Caroline. Am cateva idei de topicuri noi: pro natura, lumea vegetarienilor, sport si jocuri sportive, actori si filme. Nu stiu însă in ce masura prezinta interes subiectele si nu stiu daca vor fi aprobate de Gigi!  :)

Caroline:
Aha. Mie mi se pare ca despre row, meniuri vegetariene si altele legate de natura se discuta destul de frecvent pe topicul Sanatate, despre actori pe Ce filme mai vedem... topic de sport inca n-am vazut, e-adevarat. Si mai vad ca toate topicurile de Dezvoltare personala stagneaza, ca si Single cu copii si altele, din pacate. Eu as mai scoate / comasa din topicuri... de fapt, nu e atat de important subiectul, cat sa comunici si sa fie fun - parerea mea. Sau ma insel?!

luciamanta:
   Caroline, asadar esti de acord cu faptul ca topicul de sport lipseste. Da, importanta este comunicarea, interesul pentru comunicare, interes ce poate fi stârnit de anumite subiecte. In acelasi timp, cum bine ai remarcat, unele subiecte stagneaza de mult timp. Ma bucur ca ti-ai spus părerea. "Părerea ta contează!"  :)

almi_gabi:
Ce se afla intre Soare si Pamant?  oO

Caroline:
Luna la eclipsa. Sau cuvantul "si".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă