Aici se discuta > Subiecte generale

Intrebari de chinuit neuronu'

<< < (28/78) > >>

luciamanta:
   ::) Ma tot intreb cand va veni vremea sa imbogatim forumul nostru cu noi teme de dezbatere? Cele vechi s-au tot rodat...

luciamanta:
As vrea sa imi cumpar un steag, pe bune. De unde sa il cumpar?

Mari_a:
Al Romaniei? Cam cat de mare? Sunt magazine pe net. Uite, aici http://www.drapele.ro/categorie.php?ID=99  zic ca reprezentanta din Bucuresti e in pasaj la Universitate...
Apropo de steag: acum cativa ani, pe 1 decembrie, s-a auzit un zgomot pe balcon si mi-a trecut o fractiune de secunda pe la geam, ca o naluca, o panza-ceva rosu... Am crezut ca s-a aruncat cineva de la vreunul din etajele superioare....  :faint:   Cand a inceput sa urle in boxe "Noi suntem romani", mi-am dat seama ca iar s-a imbatat ala de deasupra si si-a scos pe balcon steagul ala cu care se duce la meci!  :giggle:
Intrebarea de chinuit neuronul este: ce faci cu el?

luciamanta:
   Maria multumesc foarte mult pentru link, pentru informatii. Da, vreau sa cumpar drapelul României. De ce? Pentru ca să trăiesc pe deplin câştigarea procesului de la Strasbourg împotriva României. O sa il pun la ultimul etaj al institutiei in care lucrez. Aproape de biroul meu.  :) :kissing:

Caroline:
Lucia, asteptam idei de topicuri noi, daca ai... eu abia am timp sa ma updatez pe cele existente.  :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă