Aici se discuta > Subiecte generale
Intrebari de chinuit neuronu'
almi_gabi:
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 14:04 ---Se spune ca pisica are noua vieti.........cum aflam cate i-au ramas la un moment dat? ???
--- Terminare citat ---
o bagi la masina de spalat si vezi la cate programe rezista :D
--- Citat din: adda din Joi, 19 Aprilie 2012, 17:01 ---cate camere are o casa de amanet? :D
--- Terminare citat ---
doar un ghiseu :giggle:
NICOLAE:
Am si eu o intrebare:cum sa fac ca atunci cand imi place de o persoana la pat dar relatia nu are viitor din cauze de incompatibilitate de personalitate,sau ca atunci cand pur si simplu vreau sa ma distrez fara a cere suflet de la celalalt ,sa las totusi in urma o stare ca ori de cate ori ma voi intalni din nou sa pot sa o privesc in ochi si nu o situatie jenanta ,fara a simti nici un fel de obligatie :).
almi_gabi:
stingi lumina si poate nu te recunoaste cand va reintalniti , dom' Semaca !!!! :2funny:
Emi 53:
--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 09 Mai 2012, 11:45 ---Am si eu o intrebare:cum sa fac ca atunci cand imi place de o persoana la pat dar relatia nu are viitor din cauze de incompatibilitate de personalitate,sau ca atunci cand pur si simplu vreau sa ma distrez fara a cere suflet de la celalalt ,sa las totusi in urma o stare ca ori de cate ori ma voi intalni din nou sa pot sa o privesc in ochi si nu o situatie jenanta ,fara a simti nici un fel de obligatie :).
--- Terminare citat ---
Sa fii sincer , sa-i spui ca vrei o relatie fara obligatii.
NICOLAE:
--- Citat din: Emi 53 din Miercuri, 09 Mai 2012, 14:27 ---Sa fii sincer , sa-i spui ca vrei o relatie fara obligatii.
--- Terminare citat ---
Multumesc,sper sa nu pic in propria mi capcana :).Apropos cam asa ceva imi doresc,atata timp cat iubire nu se mai gaseste pe toate drumurile :) ;).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă