Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA la Gyula 22 - 25 martie
admin:
Si eu abia astept sa ma reintorc la apa calda si SPA! M-am simtit atat de bine la Hajdu, cufundat pana in gat si masat de jeturile de apa si bulele de aer, incat nu visez decat sa ma balacesc din nou. Dar mai sunt cateva zile pana atunci, una de munca si doua vesele, de distractie.
Despre program:
Pana la Gyula avem 340 km. Asa cum mentionam cand am lansat actiunea, plecarea va fi din Sibiu la ora 8.00 dimineata (joi 22.03.2012). Prindem orele de trafic, asa ca apreciez ca la ora 9.00 suntem in Sebes Alba, de unde o sa o luam pe Tatiana, iar la Arad nu cred sa ajungem mai repede de ora 12.30. Acolo ni se alatura Oana T. Ramane doar sa stabilesc cu Codruta, la Carnaval, cum si unde ne intalnim cu ea.
Cu putin noroc la 13.30 trecem granita si ne indreptam spre Gyula. Castigam o ora de fus orar, deci la 14.00 dupa calculele mele vom fi la hotel. Si apoi direct la SPA.
Plecarea inapoi va fi dupa micul dejun si inca o baie. La 12.00 este check out-ul si plecarea spre Sibiu. La 18.00 (ora Romaniei suntem in Sibiu).
Diana, de data asta esti singura din Bucuresti. Miercuri administratorul pensiunii, sau chiar eu te vom astepta si mergem impreuna la Sibiel, de unde am sa te iau joi dimineata. La fel la intoarcere poti ramane fara probleme o noapte la pensiune, iar luni cineva de acolo de va aduce la Sibiu pt autobuz.
dianna:
Multumesc :)
admin:
Vremea va fi excelenta. Se prognozeaza ca in ce cele 4 zile cat stam in Ungaria sa fie intre 20 - 22 grade Celsius!
admin:
Intre 23 martie si 25 martie, adica la fix cat suntem noi acolo, este organizat un eveniment, "Mustra de carnati", adica targ si expozitie de carnati si sunca. Ahh si vroiam sa ma apuc de slabit acolo. Parca ma vad: dimineata mic dejun cat 2 mese, seara cina cat un pranz si un dinner la un loc si intre de ce nu niste carnati de la expozitie. Si uite asa mai aman un pic cura de slabire....
admin:
Cursul de schimb EUR - forint este:
1 EUR = 290 HUF.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă