Arhiva > Arhiva

Perceptii despre sexul opus

<< < (4/30) > >>

balanta:
Boganade, off topic...ce zodie esti? ;)

Caroline:
M-am intrebat mereu de ce "sexul opus"? Deja din aceasta intitulare ni se "livreaza" o perceptie subliminala... si aceea este a competitiei, nu a cooperarii!  Ca sa nu mai zic de "slab" sau "frumos"... ;D

admin:
S-a scris deja mult, dar revin, balanta la ce scriai. Naturalete? Ma refer in special la femei, la modul lor de a se exprima, de a performa in fata unui barbat. Am ghicit cam intotdeauna ce se ascunde sub invelisul caramelizat si nu cred ca este cea mai buna protectie sau arma feminina. Nu poti ascunde anumite lucruri. Si chinuindu-te sa ascunzi unele nu reusesti sau uiti sa-ti pui in valoare calitatile si mai ales sa ti le prezinti. Pt ca volens nolens - este un fel de piata. De unde intamplator sau nu ne alegem perechile. Mai fericit sau mai putin. Compatibil sau mai putin.
Ai dreptate, privesc viata de cuplu prin filtrul creat de ceea ce am vazut acasa. Nu stiu sa fi existat vreun divort in familia mea, sau cel putin n-am auzit. Bunicii au fost exemple de familie, am mai scris despre asta. Parintii la fel. Au format cupluri fericite de peste 50 - 60 ani. Dar pot sa judec anumite lucruri care distorsioneaza viata de cuplu, sau nu-i da sansa sa existe.
Badarania sau masculinitatea asta primitiva, excesiva este intradevar agreata de unele femei. Chiar daca nu recunosc, are dreptate Bogdan, se simt atrase de aceasta latura extrema. Naiba stie de ce. Asta doar ele pot explica de ce accepta sa fie efectiv subjugate, maltratate psihic, terorizate. Au poate o doza de masochism, nu stiu, niciodata nu mi-am putut explica de ce o femeie care ia o palma de la sot, de ce in secunda urmatoare nu-l paraseste. Pentru ca existenta unui astfel de comportament din partea barbatului inseamna clar orice altceva in afara de iubire sau macar respect. Si-apai sa stai doar sa iei scatoalce si sa rabzi grohaituri de om beat, sa n-ai nici o bucurie din a face cuplu, atunci la ce sa mai faci parte din el? Exista atat de multe alte sanse in viata, nu se opreste totul la acel personaj. Parem putini, dar suntem totusi destui.

Saturnianul:

--- Citat din: balanta din Duminică, 08 Ianuarie 2012, 17:14 ---Boganade, off topic...ce zodie esti? ;)

--- Terminare citat ---

Care e off-topic, primul mesaj sau al doilea? Ca ambele nu sunt :P

balanta:
....fii si tu ingaduitor ca am scris de pe telefon! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă