Arhiva > Arhiva
Perceptii despre sexul opus
Caroline:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 10:31 ---Nu, bre, TOATE vreti luna de pe cer. Problema cu voi (desteptele) e ca va dati seama cum s-o obtineti singure. Si apoi nu mai vedeti gasiti rostul nostru langa voi.
--- Terminare citat ---
Generalizarile sunt periculoase. Daca te referi la luna cadourilor sau la angajatul lunii, poate ca ai dreptate... Da' sincer, eu luna de miere n-am reusit niciodata sa o obtin ingura. Na... acuma fa-ma proasta, daca iti mai da mana... ;D
collin_pow:
Ma uitam la titlul topicului si mi-a trecut prin minte denumirile de care se bucura sexul feminin: sexul slab (opusul fiind puternic?!), sexul frumos(umanitatea inca mai munceste sa defineasca frumosul iar opusul in acest caz ar fi sexul urat ). Probabil mai sunt si alte variatiuni dar inca nu am intalnit expresia de sexul complementar desi mie imi pare mai politically correct :)
bit:
--- Citat din: Caroline din Marți, 25 Septembrie 2012, 19:18 ---Generalizarile sunt periculoase. Daca te referi la luna cadourilor sau la angajatul lunii, poate ca ai dreptate... Da' sincer, eu luna de miere n-am reusit niciodata sa o obtin ingura. Na... acuma fa-ma proasta, daca iti mai da mana... ;D
--- Terminare citat ---
Bre C., de ce esti rea? Cum sa te fac proasta? :knuppel2: Cat despre luna de miere (adica mai ezact, ce pret are >:D) mai bine lasa, sa o ia aia care nu stiu si mai cred ca mos Craciun exista si nu e o inventie a nesimtitilor de la Coca Cola. Si nu ma refer la copii.
Caroline:
Astea sunt reminiscente bisericesti... Eu as merge putin mai la origini Yin si Yang sau, mai nou, inteligenta analitica si inteligenta emotionala... :)
Te-ai intrebat vreodata ce pret are cand NU se intampla? Cand se intampla, exista sanse fifty-fifty, cand nu, exista sansa zero barat pe aceeasi perioada de timp. Aaa, te referi la sansa de 50% la suferinta? E neplacut, e-adevarat, dar nimeni n-a murit din asta. Si-apoi, asta e o sansa potentiala, in timp ce inversul e 100% garantat. Eu nu aleg certitudinea unui NU, ci riscul unui DA. ::)
bit:
Ioi...bre, is too complicated, zau. La ora asta, e prea mult pentru mine. Ma intorc la ce spuneam candva: as vrea sa vorbesc mai putin.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă