Arhiva > Arhiva
Perceptii despre sexul opus
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:17 ---limita aceea intervine singura atunci cand povestea de iubire e terminata in ambele parti. cred. nici eu n-am trait, insa stiu ca, desi am divortat din vointa mea, inca tin la fostul, ca la un prieten, si-mi pasa daca ii e bine sau rau. nu inseamna ca daca nu poti trai cu cineva, nu poti avea afectiune si intelegere pentru acela...
--- Terminare citat ---
inteleg ce spui, mica dar io functionez mai bine in lipsa lui.
ii doresc tot binele, dar de la distanta. asa-s eu. :blush:
Caroline:
Guess, tocmai am ajuns in cartea trimisa la diferenta dintre eros si agape. Cred ca discutam de finalul diferit al acestor doua tipuri de relatii diferite.
micaela:
--- Citat din: bitek din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:22 ---nu pot sa fiu prieten cu cineva care mi-a facut rau in mod constient la un moment dat, poa`sa fie ce-o fi. Asa e sufletul meu, mic si negru.
--- Terminare citat ---
oamenii mai si gresesc... iubirea (adevarata) iarta.
si mai e varianta in care celalalt nu greseste, ci pur si simplu constientizeaza ca nu mai iubeste (sau n-a iubit niciodata intr-un anumit fel) si ca relatia e toxica si alege sa o incheie, poate spre binele amandurora. nu inseamna ca vrea sa-i faca rau celuilalt...
neah...ma retrag din subjectu' asta, ca ma vad una impotriva majoritatii. :P
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:30 ---Guess, tocmai am ajuns in cartea trimisa la diferenta dintre eros si agape. Cred ca discutam de finalul diferit al acestor doua tipuri de relatii diferite.
--- Terminare citat ---
ma faci sa rosesc :blush: . eu am citit-o acum cativa ani, 4....5 sa fie. nu mai stiu despre ce-i vorba...
--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:36 ---neah...ma retrag din subjectu' asta, ca ma vad una impotriva majoritatii. :P
--- Terminare citat ---
n-am zis-o ca sa te contrazic, mica, asta imi e punctul de vedere :)
si io am sa ma retrag, dar nu de pe topic, ci de pe forum...noapte buna! :)
micaela:
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:30 ---Guess, tocmai am ajuns in cartea trimisa la diferenta dintre eros si agape. Cred ca discutam de finalul diferit al acestor doua tipuri de relatii diferite.
--- Terminare citat ---
agape se termina cu prietenie si eros cu "pa si pusi", nu?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă