Heciumpeciul este gemul de macese, asta era denumirea saseasca si cum multi de aici am crescut spunand hokel, schpaitz, kararaben la scaun, camara, gulii, greu sa mai schimbi ceva....
Eu am propus ceea ce stiu ca pot sa fac eu. Adica gratare! Asta pt seara de vineri. Micul dejun este unul clasic, cam toata lumea consuma cam acelasi lucru dimineata. Stiu de la Sibiel. dupa ce am schimbat cateva randuri de meniuri de breakfast.
Daca te oferi, pt celelalte mese, super ok, si daca te pricepi la partea mai leguminoasa si mai bine. Propune un meniu, ce-l putem prepara acolo usor si ...ieftin. Ma mai pricep si eu la preparate trase la tigaie in sos de soia si la unele la cuptor, dar cam...costa. De aceea nu m-am prea aruncat. Putem pregati pe langa gratar ceva, dar am vazut cum a fost la Sovata: cand Florin si cu fetele au inceput sa scoata carnita si carnatul, bataie pe ele...Nimeni nu s-a mai uitat la cartofi.