Autor Subiect: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012  (Citit de 51407 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
« Răspuns #45 : Vineri, 13 Ianuarie 2012, 18:15 »
Cand eram copil nu concepeam sa vin de la scoala singur. Aveam doar 10 minute de mers, dar si pt atat imi trebuia companie. In liceu, primii doi ani la fel, dar aveam de mers din centru pana in Poarta Turnului, adica o jumatate de ora. In schimb cand mergeam la sport alegeam sa o fac singur -  asta din clasa a I-a de cand am inceput pana in a XI-a cand a trebui sa ma las, cu minim 3 antrenamente pe saptamana. Si trebuia sa strabat orasul in diagonala...In ultimii doi ani de liceu si in facultate, am descoperit ca imi place sa merg singur, parca imi mai adunam gandurile, imi mai raspundeam la intrebarile care ma framantau pe atunci.
Din pacate nu am cum sa va ajut in privinta disponibilitatii de a participa, asta tine de fiecare. Ce pot eu face in acesti doi ani, am sa fac, tot efortul meu, toata disponibilitatea mea, toate cunostiintele mele. Stiu si pot sa construiesc cadrul, vi l-am si oferit si pe cel virtual si pe cel real, este insa nevoie de participativitatea voastra, de deschiderea si dorinta de a lega prietenii, de a socializa. Din pacate nu pot aduce Praga la 20 km de casa, nici Retezatul, nici Ceahlaul, nici Maramuresul, nici Gibraltarul. Nici nu pot stange grupuri, nu pot interveni local pt a  determina formarea unor nuclee. Tine doar de cei din zona. La disponibilitatea lor de a participa, de a organiza, de a se intalni. Stiu ca exista incompatibilitati intre oameni, stiu ca nu exista armonia aceea universala care face totul roz. Stiu ca multi dintre voi vin aici cu rani adanci, cu increderea deja zdruncinata in orice si in oricine, pesimisti, tematori, circumspecti. Trebuie insa sa stie ca pe pamantul asta exista si lucruri bune si oameni buni. Si ca merita sa investeasca un gram de incredere. Sadit bine si unde trebuie va da roade.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #46 : Vineri, 13 Ianuarie 2012, 18:27 »
Lista la zi, dupa primirea extraselor:

1.cristina T Bucuresti
2.tatiana   Bucuresti
3.bianca   Sibiu
4.mihaela39   braila
5.ancuta i   Cluj
6.cixy1983   Cluj
7.mari_a   Bucuresti
8.nicole.n   Bucuresti
9.paula           rosiorii de vede
10.vivi           rosiorii de vede
11.iuliana l   Sighisoara
12.radu           Bucuresti
13.elenaguta   Bucuresti
14.catalinap   Bucuresti

Practic mai sunt 2 locuri. Daca cineva a platit azi va rog sa ma anunte, pt ca in aceasta situatie, nu mai sunt locuri disponibile. si trebuie sa anunt.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #47 : Vineri, 13 Ianuarie 2012, 21:09 »
Buna seara tuturor,

De abia astept sa va intalnesc. Maria nu stiu daca vom gasi o melodie care sa incununeze aceasta excursie dar am pregatit un banc tematic.
Oricum mie imi vin ideile pe loc, impresionata fiind de ceea ce este in jurul meu.

noapte buna tuturor

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #48 : Vineri, 13 Ianuarie 2012, 21:13 »
bi_anca, te pup, nici nu stii cat ma bucur ca vii!!!! Te-am vazut pe lista mai demult, dar abia azi a fost scris si "Sibiu" si am fost sigura ca tu esti!
Abia astept sa ne vedem! Sunt sigura ca o sa fie fain! Mai ales ca o sa ne "autogospodarim"  ;D

Offline Luiza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #49 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 02:56 »
Practic mai sunt 2 locuri. Daca cineva a platit azi va rog sa ma anunte, pt ca in aceasta situatie, nu mai sunt locuri disponibile. si trebuie sa anunt.
eu azi voi face transferul, mai sunt cele 2 locuri libere?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #50 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 07:24 »
Ar trebui sa fie daca nimeni nu a mai scris ca a platit.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 13:27 »
Lista cu rezervari la Tabara New Entry:
1.cristina T Bucuresti
2.tatiana   Bucuresti
3.bianca   Sibiu
4.mihaela39   braila
5.ancuta i   Cluj
6.cixy1983   Cluj
7.mari_a   Bucuresti
8.nicole.n   Bucuresti
9.paula           rosiorii de vede
10.vivi           rosiorii de vede
11.iuliana l   Sighisoara
12.radu           Bucuresti
13.elenaguta   Bucuresti
14.catalinap   Bucuresti

15 Luiza P. Bucuresti - inca neincasat dar am inteles ca plata a fost sau va fi efectuata luni
16.Georgiana C Giurgiu - inca neincasat dar la fel ca si in situatia Luizei, am inteles ca plata va fi efectuata
17.Dana Becheru - inca neincasat

In acest moment practic toate cele 9 camere a corpului nou de pensiune sunt ocupate.
La cativa zeci de metri de acest corp nou, dupa cum va spuneam mai este un corp mai vechi de cladire, pensiunea cu care gazdele au inceput si in care si locuiesc. Acolo sunt 4 camere. Doua twin si doua duble. Eu am sa stau intr-o matrimoniala din acel corp.

Acum, cine doreste sa mai vina, poate sa o faca, dar cu conditia de a sta in al doilea corp. Evident ca mobilierul nu este ca cel de la corpul I si finisajele sunt cele la nivelul anului cand s-a dat in folosinta. Eu am vazut pozele, arata ok, dar repet, nu este acelasi lucru ca si in corpul I.
Fara camera mea, mai raman practic 5-6 locuri. Deci in limita acestora, se vor mai putea face inscrieri.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #52 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 14:19 »
Acesta este corpul 2 de cladire, unde va scriam ca mai sunt 3 camere. Multumesc Maria pt ajutorul cu pozele.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #53 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 14:22 »

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #54 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 15:09 »
Gigi, vreau si eu sa ma inscriu.
Am vorbit aseara ca avem posibilitatea sa facem un drum si la Moeciu de sus, satul Pestera, unde este un peisaj merveilloz. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #55 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 21:14 »
Acolo am vrut prima data sa fac tabara, dar n-am gasit locatia potrivita. As vrea sa mergem si acolo, dar depinde cum e timpul si cate masini avem la dispozitie. Daca nu avem pt toti....
Micaela, am sa-i dau Samizei adresa ta de Email, o sa-ti scrie dimineata.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #56 : Duminică, 15 Ianuarie 2012, 21:32 »
Multumesc.
Cred ca gasim o modalitate de a ajunge la Moeciu, fie chiar si cu transportul public.  De acolo, pentru cine se incumeta, daca-i vreme prietenoasa, putem urca pe jos (Radu se lauda ca masina lui se catara pe munti, in orice conditii  :) ).
Vom vedea daca avem timpul, posibilitatea si cheful.  :) Oricum, si la Bran peisajul e o minunatie.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #57 : Luni, 16 Ianuarie 2012, 08:30 »
Lista la zi - am adaugat pe cei care s-au inscris in week-end:
1.cristina T Bucuresti
2.tatiana   Bucuresti
3.bianca   Sibiu
4.mihaela39   braila
5.ancuta i   Cluj
6.cixy1983   Cluj
7.mari_a   Bucuresti
8.nicole.n   Bucuresti
9.paula           rosiorii de vede
10.vivi           rosiorii de vede
11.iuliana l   Sighisoara
12.radu           Bucuresti
13.elenaguta   Bucuresti
14.catalinap   Bucuresti
15 Luiza P. Bucuresti - inca neincasat dar am inteles ca plata a fost sau va fi efectuata luni
16.Georgiana C Giurgiu - inca neincasat dar la fel ca si in situatia Luizei, am inteles ca plata va fi efectuata
17.Dana Becheru - inca neincasat
-----------------------------------------
1. Catalina D Bucuresti
2. Micaela     Bucuresti
3. Florin I     Bucuresti

Offline cristina34

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #58 : Luni, 16 Ianuarie 2012, 22:44 »
buna seara
eu de ce nu am primit email cu nr de cont

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #59 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 09:12 »
Cristina, in 11 ianuarie ai primit urmatorul raspuns pe topic:
"Ok, cristina34, ii trimit Samizei adresa ta de Email. O sa primesti de la samiza@bonvoyagesibiu.ro un Email care contine firma si contul in care trebuie achitata tabara"
A doua zi, Samiza ti-a transmis un Email pe adresa cu care esti inregistrata pe forum. La care nu a primit nici un semn. Am recomandat si am scris pe acest topic ca in situatia in care nu se primeste o informare pt rezervarea ferma de la agentie se poate lua legatura direct acolo, de aceea am si postat adresa de Email. De asemenea am recomandat sa aveti in adress book cele 4 adrese de Email de pe care primiti informatii din Singles Camp:
- office@singlescamp.ro
- newsletter@singlescamp.ro
- samiza@bonvoyagesibiu.ro
- office@bonvoyagesibiu.ro
pt ca asa puteti evita intrarea unora dintre Email-urile pe care le transmitem in SPAM, JUNK sau si mai rau sa fie retinute intr-un filtru a serverului.

Deci Cristina, foarte posibil sa nu ai setate cele 4 in adress book si atunci sa nu fi primit Email-ul din cauza filtrelor. Este posibil sa-l gasesti in SPAM.
Oricum am rugat-o pe Samiza sa-ti retransmita o data acel Email.
Repet insa si subliniez, daca stiti ca sunteti inscrisi la o actiune care urmeaza si la care a fost lansata rezervarea ferma si nu ati primit Email-ul cu contul, inseamna ca aveti o problema in a ne receptiona Email-urile. Verificati adress book-ul!
Folositi in aceasta situatie, pt rapiditate si calea directa - scrieti direct agentiei - pe samiza@bonvoyagesibiu.ro sau office@bonvoyagesibiu.ro