Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
admin:
Acolo am vrut prima data sa fac tabara, dar n-am gasit locatia potrivita. As vrea sa mergem si acolo, dar depinde cum e timpul si cate masini avem la dispozitie. Daca nu avem pt toti....
Micaela, am sa-i dau Samizei adresa ta de Email, o sa-ti scrie dimineata.
micaela:
Multumesc.
Cred ca gasim o modalitate de a ajunge la Moeciu, fie chiar si cu transportul public. De acolo, pentru cine se incumeta, daca-i vreme prietenoasa, putem urca pe jos (Radu se lauda ca masina lui se catara pe munti, in orice conditii :) ).
Vom vedea daca avem timpul, posibilitatea si cheful. :) Oricum, si la Bran peisajul e o minunatie.
admin:
Lista la zi - am adaugat pe cei care s-au inscris in week-end:
1.cristina T Bucuresti
2.tatiana Bucuresti
3.bianca Sibiu
4.mihaela39 braila
5.ancuta i Cluj
6.cixy1983 Cluj
7.mari_a Bucuresti
8.nicole.n Bucuresti
9.paula rosiorii de vede
10.vivi rosiorii de vede
11.iuliana l Sighisoara
12.radu Bucuresti
13.elenaguta Bucuresti
14.catalinap Bucuresti
15 Luiza P. Bucuresti - inca neincasat dar am inteles ca plata a fost sau va fi efectuata luni
16.Georgiana C Giurgiu - inca neincasat dar la fel ca si in situatia Luizei, am inteles ca plata va fi efectuata
17.Dana Becheru - inca neincasat
-----------------------------------------
1. Catalina D Bucuresti
2. Micaela Bucuresti
3. Florin I Bucuresti
cristina34:
buna seara
eu de ce nu am primit email cu nr de cont
admin:
Cristina, in 11 ianuarie ai primit urmatorul raspuns pe topic:
"Ok, cristina34, ii trimit Samizei adresa ta de Email. O sa primesti de la samiza@bonvoyagesibiu.ro un Email care contine firma si contul in care trebuie achitata tabara"
A doua zi, Samiza ti-a transmis un Email pe adresa cu care esti inregistrata pe forum. La care nu a primit nici un semn. Am recomandat si am scris pe acest topic ca in situatia in care nu se primeste o informare pt rezervarea ferma de la agentie se poate lua legatura direct acolo, de aceea am si postat adresa de Email. De asemenea am recomandat sa aveti in adress book cele 4 adrese de Email de pe care primiti informatii din Singles Camp:
- office@singlescamp.ro
- newsletter@singlescamp.ro
- samiza@bonvoyagesibiu.ro
- office@bonvoyagesibiu.ro
pt ca asa puteti evita intrarea unora dintre Email-urile pe care le transmitem in SPAM, JUNK sau si mai rau sa fie retinute intr-un filtru a serverului.
Deci Cristina, foarte posibil sa nu ai setate cele 4 in adress book si atunci sa nu fi primit Email-ul din cauza filtrelor. Este posibil sa-l gasesti in SPAM.
Oricum am rugat-o pe Samiza sa-ti retransmita o data acel Email.
Repet insa si subliniez, daca stiti ca sunteti inscrisi la o actiune care urmeaza si la care a fost lansata rezervarea ferma si nu ati primit Email-ul cu contul, inseamna ca aveti o problema in a ne receptiona Email-urile. Verificati adress book-ul!
Folositi in aceasta situatie, pt rapiditate si calea directa - scrieti direct agentiei - pe samiza@bonvoyagesibiu.ro sau office@bonvoyagesibiu.ro
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă