Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
admin:
Ar trebui sa fie daca nimeni nu a mai scris ca a platit.
admin:
Lista cu rezervari la Tabara New Entry:
1.cristina T Bucuresti
2.tatiana Bucuresti
3.bianca Sibiu
4.mihaela39 braila
5.ancuta i Cluj
6.cixy1983 Cluj
7.mari_a Bucuresti
8.nicole.n Bucuresti
9.paula rosiorii de vede
10.vivi rosiorii de vede
11.iuliana l Sighisoara
12.radu Bucuresti
13.elenaguta Bucuresti
14.catalinap Bucuresti
15 Luiza P. Bucuresti - inca neincasat dar am inteles ca plata a fost sau va fi efectuata luni
16.Georgiana C Giurgiu - inca neincasat dar la fel ca si in situatia Luizei, am inteles ca plata va fi efectuata
17.Dana Becheru - inca neincasat
In acest moment practic toate cele 9 camere a corpului nou de pensiune sunt ocupate.
La cativa zeci de metri de acest corp nou, dupa cum va spuneam mai este un corp mai vechi de cladire, pensiunea cu care gazdele au inceput si in care si locuiesc. Acolo sunt 4 camere. Doua twin si doua duble. Eu am sa stau intr-o matrimoniala din acel corp.
Acum, cine doreste sa mai vina, poate sa o faca, dar cu conditia de a sta in al doilea corp. Evident ca mobilierul nu este ca cel de la corpul I si finisajele sunt cele la nivelul anului cand s-a dat in folosinta. Eu am vazut pozele, arata ok, dar repet, nu este acelasi lucru ca si in corpul I.
Fara camera mea, mai raman practic 5-6 locuri. Deci in limita acestora, se vor mai putea face inscrieri.
Mari_a:
Acesta este corpul 2 de cladire, unde va scriam ca mai sunt 3 camere. Multumesc Maria pt ajutorul cu pozele.
Mari_a:
micaela:
Gigi, vreau si eu sa ma inscriu.
Am vorbit aseara ca avem posibilitatea sa facem un drum si la Moeciu de sus, satul Pestera, unde este un peisaj merveilloz. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă