Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
admin:
Am gasit 3 locatii potrivite pentru aceasta actiune. Astept cotatiile proprietarilor si am sa revin cu informatiile necesare. Toate sunt in zona Brasov, pe culoarul Rucar - Bran, dar nu in zonele comercial - turistice. Evit in general sa organizez ceva in zone cunoscute deja, asa ca am ales ceva care sper sa va placa. Sper sa avem atunci si zapada, am mizat mult pe peisaj si pe intimitatea locatiei.
Una dintre locatii este ceva mai mare, are in jur de 22 locuri, celelalte doua sunt ceva mai mici, 16 locuri. Nu o sa ne intersectam acolo cu alti turisti, aceasta a fost cererea mea expresa, chiar daca nu ocupam toate locurile, sa putem beneficia de intimitate totala. Cei vechi, care au participat la actiuni pana acum stiu cat de important este acest lucru.
Programul taberei are sa fie combinat, astfel incat nimeni sa nu se plictiseasca si foarte important sa fie in contact permanent cu ceilalti. Vreau ca de acolo sa va intoarceti prieteni, tot ceea ce pregatesc vizeaza o socializare rapida.
Caroline:
Daca apare in peisaj si vreun Dracula de la Rucar - Bran, sigur se intorc prieteni, contra "dusmanului" comun... ;D Un spirit de gluma, doar! Am fost pe-acolo, e superb! ::)
admin:
Lista completata cu ultimii inscrisi:
ama PLOIESTI
ZDM Bucuresti
angela b Cluj
b1anche Breaza
kike Bucuresti
cris bucuresti
geanina bucuresti
amelia tg jiu
melania m Pitesti
varsator38 Caransebes
iuliana c Galati
catalinap Bucuresti
iuliana m Galati
tatiana Bucuresti
ioana Suceava
mari_a Bucuresti
ancuta i Cluj
irina m Bucuresti
mihaela39 Braila
Mihaela39:
Buna ziua si La multi ani tuturor!
Ma inscriu si eu pentru tabara din februarie.
Pana atunci insa voi participa si la carnaval. Singura mea dilema e inca costumul... :D
admin:
Am completat tabelul, cu inscrierea ta mihaela. Samiza are sa-ti trimita, la fel ca celorlalti inscrisi un Email. Am gasit locatia, am dicutat si negociat si aspectele financiare, revin intr-o ora cu detaliile si programul taberei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă