Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
admin:
Multumesc b1anche, am sa te sterg acum de pe lista. Parca ne intalnim la Carnaval, sau n-am inteles eu bine de la Samiza?
Mai jos lista celor inscrisi (a celor care au si achitat, urmeaza sa o completez cand primesc informatiile din agentie).
ama PLOIESTI
ZDM Bucuresti
angela b Cluj
cris bucuresti
geanina bucuresti
amelia tg jiu
melania m Pitesti
iuliana c Galati
catalinap Bucuresti
iuliana m Galati
ioana Suceava
irina m Bucuresti
Radu Bucuresti
cristina34
iuliana l - Sighisoara
oti - Campina
luiza
elenaguta - bucuresti
b1anche:
Da, ne vedem la Sibiel! ;)
paula:
eu am platit pt.tabara de la bran din 26 februarie pentru 2 locuri si nu ma regasesc nici pe lista celor inscrisi ; vreau sa stiu daca ma pregatesc de tabara in februarie sau ma resemnez si stau acasa
admin:
Pozitiile 9 si 10 Paula, esti pe lista impreuna cu vivi, pritena ta. Te-ai uitat cred gresit, la lista celor care inca nu au platit. Bolduit am afisat lista celor care au achitat si deci participa sigur.
Catherinna:
Buna, Gigi, buna ziua, tuturor
Am insistat pe langa o prietena sa vina cu mine in excursia nr. 6 atat de mult, incat m-a convins ea pe mine sa renunt :(
Daca reusesc sa mobilizez doua trei persoane din zona, dornice de iesire la Sibiel sau in alte tabere o sa particip si eu cu drag ; 20 / 30 km merg singura , cu ocazie sau tren , dar mai mult nu-mi place .
Imi pare rau.
Atat de multi suntem singuri la mine in oras , dar nu suntem capabili sa ne adunam :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă