Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012

<< < (7/42) > >>

cixy1983:
Salut fetelor din Cluj :) Aveti masina available (impartim benzina) sau credeti ca ne putem organiza sa mergem cu trenul?

Eu am masina dar abia am inceput sa ma misc cu ea prin oras :D. Parca nu m-as baga la un drum de Sibiu inca, mai ales cand vremea e capricioasa.

balanta:
Gigi...parca imi face cu ochiul fantoma lui Dracula...cu toate ca stiu zona ca pe sifonierul meu ( oare sifonierul il stiu cu adevarat?)...parca mai ca ... ;)

Mari_a:
Cixy, cu trenul as merge si eu, ar fi cel mai comod, dar nu cred ca merge la Bran...
Ma gandesc ca poate mai are cineva vreun loc in portbagaj si pentru mine... Sunt "pliabila"  ;D
Si, daca tot imi iau o zi libera, as pleca mai de dimineata... Pe la ultimele plecari am ajuns tot noaptea si nu-i prea placut...

cixy1983:
Maria, eu in masina am cate locuri vrei, ca-s singura :D. A facut cineva drumul catre Sibiu, cum e? Are grija careva sa il curete daca ninge? :D Eu am inca timditatea incepatorului...
Btw cixy vine de la Celia :).

cixy1983:
Si inca ceva pentru cei din Cluj, nu va tenteaza sa iesim la un suc ceva sa facem cunostinta inainte de new entry? As posta pe cluburi Cluj dar ma gandesc ca aici mesajul are mai multe sanse sa fie citit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă