Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012

<< < (39/42) > >>

bubulina:
Pupici fetelor! imi cer scuze ca va salut atat de tarziu (am avut de recuperat ceva somn), asa cum spunea Bi_Anca. Ce sa va spun...........ca imi este dor de voi toti,....... asta cu siguranta o stiti, si abia astept sa ne intalnim in aceeasi formatie, poate si mai completa. Pozele lui Gigi sunt de nota 10, si pentru asta trebuie doar sa-i multumim( nu ca n-am avea si alte motive, nu?). tot ce pot sa va spun fetelor, este ca data viitoare cu siguranta trebuie sa inlocuim mopul. Ramane sa ma gandesc cu ce.......... :)

bi_anca:
Buna dimineata,

Este o zi minunata de inceput de primavara, avem un pic de zapada si soare si m-am trezit bine dispusa.

Cine a mai facut poze si vrea sa le impartaseasca si cu mine, va rog sa le trimiteti pe adresa de mail : anca_arsenie@yahoo.com. Deja imi este dor de voi.....

Să aveţi parte de o primăvară minunată,  plină de iubire, gingăşie şi inocenţă!

micaela:
Multumim, asemenea, Anca. Zau ca si mie mi-e dor de trupa de la Bran. oameni relaxati, naturali, hazosi ....:)  asa ma batea gandul sa vin la carnaval, dar n-am timp... :(

bi_anca:
Eu zic sa faca Gigi inca o actiune, de acesta data la Castelul Huniazilor (Hunedoara), si ne inscriem repede toti sau in alta parte,  nu m-ar deranja decat daca nu o sa pot veni.

si in spiritul zilei

Primavara incepe cu tine...............

micaela:
subscriu.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă