Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
micaela:
Multumi, Gigi. Trebuie sa vorbesc cu Catalina, caci am inteles ca de posibilitatea ei de a pleca de la servici depinde ora plecarii, si-ti comunic cand cred ca ajungem. :)
deli_a:
Pentru cei care ajung intr-un fel sau altul la Brasov, mai am 4 locuri in masina si plec din Bv. spre Bran in jur de ora 16...
micaela:
Am vorbit cu copilele care urmeaza sa-l insoteasca pe Radu si, intrucat tanara generatie este workaholica, nu pot pleca decat dupa ora 18 din Bucuresti, asa ca am ales varianta de a calatori cu autocarul spre Brasov, de dimi, sa-mi pierd jumatate de zi si prin splendida urbe de la poalele Tampei.
Deli_a as fi interesata sa merg eu cu tine spre Bran, in cazul in care nu cedez din cauza frigului si plec mai devreme de ora 16, cu vreo cursa.
iti las mailul meu, ca sa putem lua legatura: scriemizidezi@yahoo.fr
nu e obligatoriu sa-mi scrii chiar zi de zi. ;D
micaela:
ar mai fi cateva intrebari. daca vin cu o cursa in Bran, unde cobor? este o singura statie, sau sunt mai multe? si cum se numeste pensiunea?
admin:
Pensiunea si adresa sunt cele mentionate pe topic:
PENSIUNEA LAURA
Str. Simon nr 48 Bran
1,5 km de Castelul Bran, daca lasati castelul in spate, venind pe soseaua nationala, pe dreapta o sa vedeti Biserica Bran si apoi prima strada la stanga este str. Simon. Este o strada lunga pe care sunt asezate multe case de vacanta si pensiuni.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă