Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
admin:
Valaura,am sa te pun in contact cu Tatiana pt a regla intre voi partea financiara. Ii achiti ei si astfel ii preiei direct locul. Din pacate nu o sa-ti pot da contactul decat spre noapte cand ma intorc acasa.Acum iti scriu de pe tf si nu am acces la baza de date.
oti:
buna dragilor,
si eu stau cu ochii pe starea vremii si credeti-ma ca ma zgribulesc la fiecare adiere de vant anuntata.
imi place iarna, este un anotimp minunat, alb, curat, linistit, dar anul acesta mi-a pus capac.
am facut pirtie anul asta cat pentru toata viata. de trei saptamani nu mai merg la sala, ca-mi fac antrenamentul prin curte. si cand termin trece plugul pe strada si mi-a acoperit poarta. :tickedoff: e minunat! :-\
azi am fost la brasov cu masina mica si mare mi-a fost mirarea ca drumul arata excelent - mai curat ca vara. nu a fost nici aglomerat.
deci in stare perfecta. am capatat curaj si daca nu sunt modificari ale vremii voi pleca cu masina mica spre bran. mai trebuie sa sta ma hotarasc ce traseu sa aleg: pe brasov sau pe predeal.
deci, curaj fete si baieti ca ne asteapta zapada pentru joaca! O0
admin:
Pai sa incepem sa intram incet - incet in atmosfera de tabara. Si primul lucru care o va incalzi este...vremea. Se pare ca vom avea temperaturi pozitive in week-end, nu mai ninge pana atunci, starea drumurilor este deja una buna, asa ca nu avem motive decat de bucurie.
Singura care mi-a comunicat modul in care v-a calatori pana acolo este Mari_a, ceea ce inseamna ca toti v-ati stabilit si rezolvat deplasarea pana la Bran.
Eu am sa fac cumparaturile pt grill si pt mic dejunul de vineri si sambata si am sa sosesc in Bran pana la ora 12.00, astfel incat sa fiu acolo cand sositi voi. Daca cineva ajunge mai devreme, il rog sa-mi comunice, astfel incat sa nu fie nevoit sa ma astepte.
Trei dintre participantii inscrisi mi-au comunicat ca nu pot ajunge din cauza unor probleme de familie. Maine reiau lista si vedem exact cati suntem si mai postez odata pe forum lista finala.
In ceea ce priveste cazarea, dupa cate stiiti se face in camere duble. Necunoscandu-va, nu vreau sa stabilesc aleator cu cine sta fiecare in camera. Poate pe drum, venind impreuna, legati deja prietenii - am sa tin cont de acest lucru, in masura in care imi comunicati alegerea voastra.
Ultimii inscrisi au sa stea, asa cum am comunicat din faza de inscriere - cu mine, in corpul al doilea de cladire.
Cu prepararea celorlalte mese, urmeaza sa discutam la fata locului. Avem si optiunea unei mese luate undeva langa Castel.
Programul are sa fie cel pe care deja l-am postat pe acest topic, maine am sa-l reiau cu detaliile necesare.
Radu, pe tine am sa te sun pt a vedea in ce masura ne poti ajuta cu karaoke si muzica. Ce trebuie sa aduc eu, ce ai tu.
Sa va pregatiti cu haine mai sport, lejere, daca timpul este frumos o sa iesim la plimbare. Este pacat de un asa peisaj sa-l vedem doar de pe fereastra.
Maine dupa ce discut cu proprietarul o sa va comunic si ce facilitati are pensiunea, poate va ajuta unele informatii suplimentare.
Va urez un somn usor si sa va ganditi deja la ...Bran!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cristina34:
buna
cei din Bucuresti, cu ce ajungeti la Bran?
mai are cineva un loc pentru mine?
multumesc
cristina
admin:
Lista finala de participanti:
1 Doina B rosiorii de vede
2 Zizi Z rosiorii de vede
3 Anca A Sibiu
4 Maria M Bucuresti
5 Cristina T Bucuresti
6 Aura T Constanta
7 Elena G Bucuresti