Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012

<< < (23/42) > >>

admin:
Maine iti dau un raspuns Bubulina, dupa ce aflu din agentie daca s-a ocupat locul care-l retinusem pt cineva care nu a mai confirmat in final.

valaura11:
      Gigi stiu ca esti plecat o perioada. Totusi as vrea sa merg si eu in tabara New Entry din 24-26 fevr., poate se mai gaseste si ptr mine un loc. M-am decis mai greu ca nu stiam de la inceput daca voi fi libera in perioada cu pricina. Ptr ca s-a amanat Carnavalul ptr martie, sa sper ca voi putea si atunci dar pana una alta as fi vrut si eu acum in fevr. Poate am noroc, nu-i asa Gigi? Toate cele bune!

Tatiana:
Intrebare catre Bucuresteni si nu numai: credeti ca putem ajunge la Bran saptamana viitoare sau mai bine se amana?...:(

O zi buna, Tatiana

cristina34:
buna
tot pt bucuresteni
in caz ca nu se amana, mai sunt persoane care inca nu stiu cu ce sa mearga ,in caz ca se va circula "normal"?
daca mai sunt interesati, poate gasim o masina care sa ne duca pana acolo...si sa platim benzina si "uzura"
ce ziceti?

Guesswho:
Tare rau imi pare ca nu ma pot alatura la aceasta tabara new entry....locatia estre superba si sunt convinsa ca va fi foarte frumos.
Din pacate, deja am niste proiecte in desfasurare si astea ma retin pe aici un timp. :(
Poate n-o fi inca momentul potrivit pentru mine, dar abia astept impresiile de acolo. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă