Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 563356 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #1920 : Vineri, 29 Martie 2013, 08:54 »
Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul e defect, benzina nu are, motorul cu componente lipsa."
Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet, pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!".

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #1921 : Vineri, 29 Martie 2013, 10:03 »
In urma negocierii salariului seful se adreseaza angajatului:
- Va atragem atentia ca salariul dumneavoastra este confidential.
- Nu va faceti griji, si mie mi-e rusine sa spun cu cat ma platiti...

Sotul:
- Scumpo, de trei ani suntem impreuna si trebuie sa recunosc ceva. Eu consider ca intre iubiti nu trebuie sa existe nici o taina, pe cand eu nu ti-am spus totul...
Sotia:
- Vai, scumpule! Ce bine ca vorbesti despre asta! Sunt absolut de acord cu tine. Si eu am ceva de spus. Problema e ca ultimii doi ani m-am intalnit cu fratele tau si-mi era teama sa-ti spun despre asta. Atat eram de istovita si acum imi este cu mult mai bine. Dar tu ce ai vrut sa spui?
Sotul, uimit:
- Eu... colectionez monede.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1922 : Luni, 01 Aprilie 2013, 11:29 »
Ion şi Maria, adolescenţi, singuri acasă.
Maria: Ioane... tu te gândeşti la ce mă gândesc şi eu?
Ion: Păi... cred că da, Mărie!
Maria: Porcule!

În restaurant, după o lungă aşteptare, clientul întreabă:
- Nu vă supăraţi, chelnerul care mi-a luat comanda mai lucrează la dumneavoastră?

-Știi, eu niciodată nu mi-am înşelat soţul...
-Te lauzi sau te plângi?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #1923 : Marți, 02 Aprilie 2013, 15:43 »
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1924 : Marți, 02 Aprilie 2013, 15:46 »
Domnu doctor, cred că am o problemă cu vederea?
Dar de ce credeți asta, domnule?
Păi, de când m-am însurat nu mai văd nici un ban prin casă?
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1925 : Marți, 02 Aprilie 2013, 16:21 »
Alarma de incendiu a sunat la ora  4 pm în cadrul unui campus de birouri, când aproape toti angajatii erau prezenti la munca ( approx 5,000 de oameni ).
Asa cum sunt cerintele în vigoare, întreaga cladire a fost rapid evacuata, în 3 minute si toti angajatii s-au adunat afara în fata complexului, in locurile special amenajate, asteptand urmatoarele anunturi.
Nu dupa mult timp, persoana responsabila de exercitiul de incendiu, a facut urmatorul anunt :
" Dragi colegi : Cu sincere regrete, am fost rugat sa va anunt ca pentru multi dinte voi, acesta va fi ultimul exercitiu de incendiu alaturi de fima noastra. Datorita crizei economice si climatului de afaceri nefavorabil, firma concediaza aproape 50% din personal. Asadar, când acest anunt se va termina, va rog pe toti sa intrati înapoi în cladire. Si daca cardul de acces nu functioneaza, atunci înseamna ca ati fost concediat, caz în care accesul în interiorul cladirii va este interzis si toate bunurile personale va vor fi trimise prin posta.
Firma foloseste aceasta metoda noua, deoarece nu dorim sa blocam serverul de e-mail cu notificarile de concediere si mesajele de adio în numar foarte mare (mii) si de asemenea dorim sa evitam certurile si bataile în interiorul cladirii  si în consecinta probleme de securitate pentru toti angajatii.
Speram ca ati avut o cariera înfloritoare alaturi de noi. Iar acum pasiti înauntru…si mult noroc
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline acbard

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #1926 : Marți, 02 Aprilie 2013, 21:10 »
In avion , pe scaune alaturate , o femeie si un barbat ...
Din cand in cand femeia stranuta foarte tare , dupa care este "zguduita" de un spasm violent.
Dupa un timp , barbatul , facandu-si curaj , o intreaba :
- Nu va suparati , nu am putut sa nu observ ca stranutati destul de des si , mai mult , apoi tremurati foarte tare . Aveti vreo afectiune , va deranjeaza ceva ?
- Domnule , sufar de o afectiune foarte rara : dupa ce stranut , am un orgasm foarte puternic !
Usor descumpanit , barbatul o intreaba :
- Si , totusi , nu luati ceva de tratament ?
- Ba da ....piper ! 

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1927 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 08:57 »
Un grup de turisti romani faceau turul orasului Praga. La un moment dat ghidul spune:
- In acest moment trecem pe langa o renumita berarie pragheza.
Din multime se aude vocea lui Bula:
- Si de ce, ma rog frumos, trecem pe langa??

Aseară la club am fost atât de beat încât atunci când am traversat ringul ca să ma duc la bar să mai iau ceva de băut, am câștigat un concurs de dans...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1928 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 09:54 »
După ce termină spovedania, preotul îi spune în şoaptă blondei:
- Mergi cu Domnul!
Privind derutată în jur, blonda întreabă:
- Cu care dintre ei?

Offline CamiCamelia

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #1929 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 10:03 »
" LOGICA " ....... puternica a unei femei !!!

Intr-un oraş din Franţa, pe un afiş cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria :

"În vara aceasta ce vrei să fii: sirena sau balena ?"

Se spune că o femeie tanara, ale cărei caracteristici fizice nu contează, a răspuns la întrebarea de publicitate în aceşti termeni :

"Dragă domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaţa sexuală foarte activă, rămân gravide şi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti.
Se joaca si inoata, cutereira mările, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cântă foarte bine şi chiar inregistreaza CD-uri.
Sunt impresionante şi, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, apărate şi admirate de toata lumea.

Sirenele nu există. Şi dacă ar exista, ar sta la coadă la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problemă serioasă de personalitate: "femeie sau peşte?".Nu au viata sexuala, pentru că-i omoara pe bărbaţii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevărat, dar singure şi triste.Pentru mine este clar, doresc sa fiu o BALENA.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.

Cu timpul câştigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului.

Aşa că nu suntem grase, suntem teribil de culte.
De astăzi, când o sa ma uit la fundul meu în oglindă, o sa ma gândesc : - Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #1930 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 10:46 »
Într-un taxi se urca o călugărită, elegantă și frumoasă.
Șoferul, tinerel și frumușel, o privește pe furiș.
Călugărița îl întreabă ce îl frământa... Șoferul oftează....
- Mi-e rușine sa va spun...
- Fiule, nu fi timid... Am auzit și văzut de tot felul în viață, nu te teme ca ma poți ofensa, din nimica toată...
- Sincer să fiu, spune șoferul, am visat întotdeauna să mă sărute o călugăriță... așa ca dumneavoastră...
- Mda, s-ar putea împlini visul tău, spune călugarița, cu condiția să fii catolic și celibatar!
Șoferul, foarte excitat, spune:
- Păi DA, sunt! Sunt și catolic și celibatar!!!
- Bine, spune călugărița, oprește mașina să îți dau un sărut...
Șoferul oprește, călugărița se apleacă spre el și ii aplică un french kiss enorm, cu de toate!
După care il roagă să continue cursa ...
Șoferul, emoționat de momentul trăit începe să plângă...
- Ce s-a întâmplat? - îl întreabă călugărița...
- Măicuță, am păcătuit... te-am mințit! Sunt evreu și căsătorit!
- Deh, zice călugărița, nu-ți face probleme! Și eu sunt bărbat și mă duc la un bal mascat...

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #1931 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 14:59 »
Soţul şi soţia se uitau atent în Fântâna Dorinţelor…
Deodată soţia alunecă şi cade în fântână…
El se dă înapoi înmărmurit şi exclamă:
- Nu pot să cred că funcţionează!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1932 : Joi, 04 Aprilie 2013, 10:41 »
Cum am invatat sa imi vad de treaba mea?
Mergeam intr-o zi pe langa spitalul de nebuni... toti cei din curte strigau: "13, 13, 13!!!"
Gardul era prea inalt ca sa pot vedea inauntru, dar am vazut o gaura in gard, asa ca m-am apropiat sa trag cu ochiu’...
Un nebun mi-a bagat un deget in ochi si au inceput toti sa strige: "14, 14, 14!!!"

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1933 : Joi, 04 Aprilie 2013, 12:49 »
Femeia de serviciu corporatista, dupa ce da cu mopul, se opreste intr-un colt al camerei si asteapta.
Trece un CEO (manager):
- Ce asteptati?
- Feedback, maica, feedback!

- Domnule, domnule, stati, nu plecati, striga farmacistul, ajungandu-l din urma pe clientul care tocmai intentiona sa demareze.
- Ce s-a intamplat? intreaba acesta, scotand capul pe geamul masinii.
- Am facut o mare greseala. In loc de aspirina, v-am dat cianura.
- Aoleu! Era s-o patesc.
- Dumneavoastra ca dumneavoastra, dar ce pateam eu de la patron: cianura e de 50 de ori mai scumpa!

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #1934 : Joi, 04 Aprilie 2013, 14:18 »
O tipa ii spune indignata prietenei sale:
-Draga, de trei ore sotul tau flirteaza cu blonda aia, fara rusine, si tu nu zici nimic??!!!
- Sssstt, taci din gura, ca vreau sa vad cat poate sa mai stea cu burta supta!