Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 562967 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #1695 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 22:57 »
SUBSCRIU.  :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1696 : Joi, 08 Noiembrie 2012, 19:17 »
- Nevastă-mea vorbeşte întruna.
- Despre ce?
- Parcă-mi spune?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1697 : Joi, 08 Noiembrie 2012, 23:20 »
Azi am avut o discutie 'stiintifica' cu pustii mei, atragandu-le atentia sa nu se entuziazmeze excesiv de basmele de pe internet si sa fie mai atenti la sursa informatiei... de ex. le-am spus ca povestea inversarii polilor e o simpla speculatie, necum confirmata de vreo institutie care se pricepe si are si instrumentele de a studia problema... de ex. NASA. etc...etc...
"Pai inseamna ca tu nu prea ai nicio certitudine" a spus fi-miu. Ba da (zic eu), aceea ca va iubesc pe voi.
Smecheriile mi-au raspuns aproape in cor: "de ce sa te credem, daca nu ne spune NASA?  ;D ;D ;D

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #1698 : Vineri, 09 Noiembrie 2012, 12:38 »
 ;D ;D :applause:
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1699 : Vineri, 09 Noiembrie 2012, 15:11 »
"de ce sa te credem, daca nu ne spune NASA?  ;D ;D ;D

:happy: Asa-ti trebuie!!! Ca ce naste din pisisca...  :giggle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1700 : Vineri, 09 Noiembrie 2012, 15:37 »
:happy: Asa-ti trebuie!!! Ca ce naste din pisisca...  :giggle:
pai da.  ;D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1701 : Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 20:42 »
Azi am avut o discutie 'stiintifica' cu pustii mei, atragandu-le atentia sa nu se entuziazmeze excesiv de basmele de pe internet si sa fie mai atenti la sursa informatiei... de ex. le-am spus ca povestea inversarii polilor e o simpla speculatie, necum confirmata de vreo institutie care se pricepe si are si instrumentele de a studia problema... de ex. NASA. etc...etc...
"Pai inseamna ca tu nu prea ai nicio certitudine" a spus fi-miu. Ba da (zic eu), aceea ca va iubesc pe voi.
Smecheriile mi-au raspuns aproape in cor: "de ce sa te credem, daca nu ne spune NASA?  ;D ;D ;D
;D ;D ;D,,,,,au speculat frumos momentul,,,,apropos: era un banc asta? :)

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #1702 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 15:17 »
O blondă era o clientă statornică a barului "Cafe Aroma".

În fiecare dimineaţă, ea venea la cafenea, comanda un croissant cu cafea şi frunzărea ziarele.

Într-o dimineaţă ea n-a a mai apărut. La fel s-a întâmplat şi în  dimineaţa următoare. Văzând că blonda n-a apărut după  două zile la rând, proprietarul cafenelei a început să se îngrijoreze, că s-a întâmplat ceva  rău  cu ea.

Intr-a patra zi, proprietarul a văzut-o traversând strada şi intrând  în barul  "Cafe Cafe", vis-a vis de barul său.

El a dat fuga la ea şi, jignit de moarte, a oprit-o şi i-a spus cu o voce furioasă:  Știi că am fost foarte îngrijorat pentru tine? Mi-era teamă că ceva rău ţi s-a  întâmplat , iar acum se pare că mă înşeli cu cel mai mare concurent! "

Blonda, surprinsă, îl priveşte şi-i zice: "Eu nu te înşel, ţi-am rămas credinciasă ...

Doar că am avut unele probleme dentare de rezolvat, iar medicul m-a sfătuit ca, timp de câteva zile, să mănânc pe partea cealaltă. "

:2funny: :2funny:

Offline Annalys

• Full Member
« Răspuns #1703 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 15:21 »
O pereche nu avea copii si s-au hotarat sa foloseasca un tata surogat pentru intemeierea unei familii. Cand "tatal" trebuia sa vina, un fotograf de copii suna la usa sperand sa vinda si el ceva.
-Buna dimineata, doamna. Nu ma cunoasteti, dar am venit ca sa...
-Nu e nevoie sa imi explicati.Va asteptam!
-Chiar asa? Pai atunci este foarte bine! M-am specializat pe copii.
-Ce bine, dar va rog, intrati si luati loc. Cu ce incepem? intreaba d-na, rosind.
-Lasati totul in seama mea. De obicei eu incerc doua in cada, una pe canapea si poate cateva pe pat. Uneori si pe jos in sufragerie e distractiv... ai mai mult spatiu.
-In cada, pe jos in sufragerie? Acum nu ma mai mir ca n-am reusit sa fac nimic cu Harry!
-Sa stiti doamna, ca nici unul dintre noi nu va poate garanta ca de fiecare data iese bine. Dar daca incercam pozitii diferite, sunt convins ca veti fi multumita de rezultate...
-Sper sa terminam repede!
-Doamna, e nevoie de timp. As vrea eu sa termin in cinci minute, dar n-ati fi multumita, sunt sigur de asta!
-Mie imi spuneti?! Fotograful isi deschide servieta si scoate un portofoliu cu pozele cu copii facute de el.
-Acesta a fost facut pe acoperisul unui autobuz din centrul Londrei.
-Doamne fereste!!
-Si gemenii astia au iesit destul de bine daca ma gandesc cat de greu am lucrat cu mama lor.
-Si ziceti ca era greu cu ea?
-Da! Pana la urma am dus-o in parc ca sa facem treaba cum trebuie. Oamenii se tot imbulzeau care mai de care ca sa vada cat mai bine. Si asta mai bine de doua sau trei ore. Mama tot tipa si se agita. Cu greu am reusit sa ma concentrez. Apoi s-a lasat intunericul si am inceput sa ma grabesc.
D-na Smith face ochii mari.
-Ei bine, doamna, daca sunteti gata, eu imi instalez trepiedul ca sa putem trece la treaba.
-Trepiedul?? d-na e din ce in ce mai palida.
-Oh, da, trebuie sa folosesc un trepied ca sa-mi sprijin obiectul. E prea mare ca sa-l tin in brate in timp ce ma pregatesc sa trec la actiune. Doamna? Doamna?... Aoleu, a lesinat!!!

:)

Offline Annalys

• Full Member
« Răspuns #1704 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 15:53 »
Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul".
Bate la usa, aceasta se intredeschide si o figura feminina intreaba:
- Ce vrei?
- As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare...
- N-avem! Si i se tranteste usa in nas.
Omul bate din nou la usa, si cand se intredeschide aceeasi figura feminina intreaba:
- Si-acum ce mai vrei?
- N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1705 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 16:04 »
O noua inventie japoneza. O sa-mi iau si eu vreo doua-trei... Sa am si in dormitor, sa am si pe canapea... Si una de calatorie, desigur!  :D

Offline Annalys

• Full Member
« Răspuns #1706 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 16:18 »
 :thumbup:

Buna idee... :)

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #1707 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 17:12 »
Femeile au toate defectele: sînt cheltuitoare, sînt bîrfitoare, sînt superficiale şi mai sînt şi frumoase pe deasupra.
(Paul Morand)

Femeilor le plac bărbaţii plinuţi… în zona portofelului.
(Kay Ingram)

Spun unii că e mai bine să faci dragoste decît război, dar dacă aveţi chef de amîndouă, căsătoriţi-vă!
(Jerry Seinfeld)

Căsătoria provine din dragoste aşa cum şi oţetul provine din vin.
(Lord Byron)

Femeia ar fi mai fermecătoare dacă am putea să-i cădem în braţe fără să-i cădem în gheare.
(A. Bierce)

Căsătoria este o legătură între o persoană care nu-şi aduce aminte niciodată aniversările şi una care nu le uită niciodată.
( Ogden Nash)

Când te căsătoreşti ai nevoie de un martor. Ca la orice duel.
(Sacha Guitry).

Uneori e greu să spui dacă într-o casă conduce bărbatul, femeia, soacra sau bucătăreasa. Totuşi, câinele casei ştie întotdeauna cine e şeful.
(Marcel Pagnol).

Dragostea e ca duelul: dacă te atinge, te răneşte.
(Tristan Corbiere)

Dacă Dumnezeu ar fi vrut să fim homosexuali, i-ar fi creat pe Adam şi pe Walter.
(L. Bryant)

Ca să-şi apere punctul de vedere, avocatul îşi pune roba. Femeia şi-o scoate.
(Coluche)

Soţia mea este nepreţuită, dar pe mine mă costă al naibii de mult.
(Sacha Guitry)

Sunt de accord cu obiceiul care spune că bărbatul trebuie să sărute mâna femeii când o întâlneşte prima dată. De undeva tot trebuie să înceapă.
(Sacha Guitry).

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1708 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 17:48 »
O noua inventie japoneza. O sa-mi iau si eu vreo doua-trei... Sa am si in dormitor, sa am si pe canapea... Si una de calatorie, desigur!  :D

,,,,am citit prin ziare ca e o tanara draguta din America care  s a imbogatit  din imbratisarea oamenilor,,,adica asta este afacerea (jobul) ei ,,,imbratiseaza oameni,,,

http://www.hotcity.ro/chestii-cool/lifestyle/cel-mai-usor-job-descoperit-de-o-americanca

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #1709 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 17:53 »
Într-o iarnă, în toiul nopţii, Ion este trezit din somn de bătăi puternice în geam:
- Alo, e cineva acasă?
Deschide Ion geamul, la care individul care bătea îl întreabă:
- Nu vă supăraţi, aveţi nevoie de lemne?
- N-am nevoie, domnule ! Lasă-mă să dorm, că e 12 noaptea !
Peste 10 minute, iarăşi bătăi:
- N-am nevoie, domnule. Nu eşti sănătos la cap, să mă trezeşti pentru asta la miezul nopţii?
Peste încă 10 minute, alte bătăi:
- Domnule, dacă nu mă laşi în pace, chem poliţia.
În fine, individul pleacă.
A doua zi dimineaţă, în adăpostul pentru lemne, Ion nu mai găseşte niciun lemn, în schimb găseşte un bilet:
"Să nu zici că nu te-am întrebat..."