Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 562927 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #1620 : Duminică, 26 August 2012, 22:51 »
Intr-o benzinarie, un IT-ist se uita derutat la pompe si murmura: – 95? 98? 95! 98! Hmmm!!
Vazandu-l pierdut, un angajat al benzinariei se apropie si il intreaba:
- Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de fericire in privire, raspunde:
- Benzina XP sau Vista aveti?

O femeie avea un amant care o vizita cand sotul era plecat la serviciu. Intr-una din zile fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul din dormitor. Ea il primeste pe amant si sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant tot in sifonier.
Baietelul spune "E intuneric aici."
Barbatul sopteste "Da, este."
Baiatul -"Am o minge de baseball."
Barbatul -"Foarte bine."
Baiatul -"Vrei s-o cumperi?"
Barbatul -"Nu, multumesc."
Baiatul -"Tata e afara."
Barbatul -"OK, cat costa?"
Baiatul - "$250."
Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier.
Baiatul -"E intuneric aici."
Barbatul -"Da, este."
Baiatul -"Am o manusa de baseball."
Barbatul -"Cat vrei pe ea?"
Baiatul -"$750."
Barbatul -"Fie."
Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului :
"Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball."
Baiatul: "Nu pot. Le-am vandut."
Tatal: "Si cu cat le-ai vandut?"
Fiul: "$1000."
Tatal spune "Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti".
Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesional si inchide usa.
Baiatul: "E intuneric aici."
Preotul: "Iar incepi?"

Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.

-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas:3x4?
-12
-- si 6x6?
-36,domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe:
-Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este?
-Picioarele,doamna.
-Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare,doamna
-Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde:
-Oja pt unghii,doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi,doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul,doamna!
-Care parte a corpului meu este cel mai des umeda?
-Limba dumneavoastra,doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
adora sa-l priveasca?
-Cerul!spune Thomas
Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu; o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test.....

Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi!

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1621 : Luni, 27 August 2012, 22:38 »
Patru `calculatoristi` se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca:
- Am agatat aseara o tipa beton. am dus-o acasa. eu incins, ea incinsa. - (Ceilalti privesc cam plictisiti) - Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa . am pus-o in picioare, rezemati de perete... - (Ceilalti sunt gata sa adoarma) - Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu calculator...
Este intrerupt de ceilalti, care se trezesc brusc:
- Aaa! Ce calculator ti-ai luat ?...

Discutie pe un site de matrimoniale:
- Sunt inalta frumoasa, desteapta...
- Iti place sexul?
- Bineinteles!
- Faci 69?
- Da, peste cateva saptamani!

Doi rechini in mijlocul oceanului povesteau pataniile lor de cand nu s-au mai vazut.
Primul: - Fratele meu .. am dat peste o pluta cu negri, am dat o data cu coada, am spart pluta .. i-am mancat pe toti .. insa mi-a ramas niste par cret printre dinti pe aici .. vezi? .. ma cam enerveaza ...
Al doilea: - Sa vezi, frate .. mergeam in spatele unui vapor de croaziera la motoare... acolo jacuzzi ... curenti de apa calda, rece ... super frumos .. deodata cade una buna rau ... HAP .. o inghit si sa vezi, frate .. de trei luni de zile nu mai pot sa ma scufund de cate aere avea aia in cap!!!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1622 : Marți, 28 August 2012, 15:32 »
Un barbat scapa din inchisoarea unde a fost inchis 15 ani. Intra intr-o casa sa caute bani si arme, dar gaseste un tanar cuplu in pat in mijlocul actului sexual.
Il leaga pe sot de un scaun, apoi pe sotie de pat. Se urca pe sotie, o saruta pe gat si pleaca in baie.
In timp ce el este acolo sotul ii zice sotiei:
- Asculta-ma. Tipul ala este un detinut, uita-te la hainele lui! Probabil a petrecut mult timp in inchisoare si nu a vazut o femeie de multi ani. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Lasa-l sa-ti faca ce vrea, nu te opune. Probabil este foarte periculos tipul. Daca se infurie ne omoara. Fii tare, iubito. Te iubesc.
Sotia raspunde:
- Nu ma saruta pe gat. Imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e gay, te crede frumos si m-a intrebat daca avem vaselina. I-am zis ca e in baie. Fii tare, iubitule. Si eu te iubesc.

Un mos si o baba, sot si sotie mor intr-un accident si ajung in Rai. Acolo ingerul de serviciu ii duce pe o plaja plina de palmieri si cu o casa superba si le spune:
-Acum tot ce aveti de facut in Rai este sa stati aici si sa va bucurati de toate. Mosul se intoarce catre baba si ii zice:
-Vezi ce proasta ai fost? Puteam sa fim aici de 10 ani dar nuuuuu... tu vroiai sa mancam sanatos.

Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1623 : Marți, 28 August 2012, 16:31 »
 ;D ;D bun ala cu mancatul sanatos 

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1624 : Marți, 28 August 2012, 16:36 »
;D ;D bun ala cu mancatul sanatos 
mi-a dat de gandit  ;D

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1625 : Marți, 28 August 2012, 23:13 »
Un inspector de la Fisc vine la sinagoga in control, se uita pe                                       
registre si concluzioneaza catre rabin:                                                               
− Domnule, veniturile dvs sunt mici si impozitul la fel. Cum reusiti                                 
dvs sa traiti cu niste incasari asa de mici?                                                         
− Noi aici reciclam TOTUL si ne multumim cu putin.                                                   
− Chiar totul?                                                                                       
− Tot.                                                                                               
− Si picaturile de la lumanari?                                                                       
− Da, le strangem si le trimitem la o fabrica de lumanari si din                                     
cand in cand ne trimit o lumanare..                                                                   
− Bineeee. Si firmiturile de pe masa le reciclati? Întreaba agentul                                   
in zeflemea...                                                                                       
− Da. Le strangem si le trimitem. Din cand in cand primim o punga de                                 
pesmet.                                                                                               
− Buuuun. Da cu pieile de preputz de la circumcizie ce faceti? Si pe                                 
ele le reciclati?                                                                                     
− Da. Le strangem, le trimitem la Fisc si.. din cand in cand ne                                       
trimit cate-un Pulica sa ne controleze ..                                                             

Scrisoarea unui arab din Romania catre casa...                                                       

Zalutam cu rezbekt, Jefu!                                                                             

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar 
american blestemat, bentru construit aigea bomba,                                                     
dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la 
mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns 
la sbital, doctor roman durut la cuur, noi luat cuur fok.                                             

Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu
bum-bum...!                                                                                           
Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte 
ca la Beirut , tigle kazut cap cind vind bate.                                                       

Urmarit PRO TV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma !
Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam...                                   

Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit     
singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara abrinsa, murit 
soacra, facut chef mare la ei...                                                                     

Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat     
baclava, exblodat budelie la barter.                                                                 
Aicia la Romania, mult cretin! Zbierat, zguibat la sin, eu gacat be mine de frica !                   

Jefu, ma indorg acasa!                                                                               
Asta romani nu are nevoie terorism, asta face singur treaba 
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1626 : Marți, 28 August 2012, 23:35 »
 :-[ :-[ :-[

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1627 : Miercuri, 29 August 2012, 12:14 »
In prima seara petrecuta impreuna dupa nunta, mirele ii spune miresei:
-Din cate vad draga , eu nu sunt primul…
Sotia, in timp ce fuma o tigara raspunde:
-Din cate vad si eu , nu vei fi nici ultimul…

” Barbatul: “- Daca e pentru mine nu sunt acasa.
” Nevasta raspunde: “- Este acasa.
“Barbatul: “- Ce ti-am spus femeie ???
” Nevasta: “- A fost pentru mine!!

Noaptea, inainte de culcare un copil ii spune mamei sale:
- Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste!
- E trecut de 1 noaptea. Las’ ca vine taticul imediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste!

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #1628 : Miercuri, 29 August 2012, 16:05 »
...am citit una buna ieri, nu stiu daca s-a mai postat aici:

Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l asa, tatal sau il intreaba:
- Ce s-a intamplat? Te-a refuzat?
- Da ... Mi-a tras si o palma !
- Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!"
- Vai! Asta era! Am gresit formula ... I-am spus: "Ai o faţă de-mi stă ceasul!"
raluca

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #1629 : Miercuri, 29 August 2012, 21:16 »
De ce rochia de mireasa este alba?                                                                         
- Asta e culoarea standard la toate electrocasnicele.                                                       

- Doctore, mă simt rău, am ameţeli şi în plus mă arde la inima                                             
- Uitaţi doamnă, în primul rând nu sunt doctor: sunt ospătar, în al doilea rând nu sunteţi bolnavă, sunteţi beată şi în al treilea                                           rând aveţi o ţâţă în scrumieră.                                                                             

- Si ce sa fac acum cu amenda? întreaba soferul pe politist.                                               
- Pastrati-o bine undeva, când aveti zece bucati primiti o bicicleta..                                     

Ora de Zoologie:                                                                                           
- Bula, cum se cheama animalul de care si leului ii e frica?                                               
- Leoaica, doamna profesoara.                                                                               

- Căsătoria este o LOTERIE?                                                                                 
- Nu, la LOTO se mai şi câştigă!                                                                           

Un politist gaseste un pusti la colt de strada vanzand ceva în gramajoare mici. Il intreaba pe pusti cu un aer sever:                                                                       
- Ma, ce faci tu aici?                                                                                     
- Vand samburi de mar domnule!                                                                             
- Si la ce sunt buni astia?                                                                                 
- Fac minte domnule!                                                                                       
- Bine da-mi si mie de 2 lei.                                                                               
Ia samburii si pleaca mestecand cei cativa samburi pe care i-a dat baiatul. La un moment dat se opreste si se intoarce la baiat luandu-l la rost:                             
- Ma smechere cu 2 lei cumparam un kil de mere si aveam mai multi samburi!                                 
- Vezi nene, nici nu ai mancat bine samburii si ti-a si venit mintea!                                     

Merge trenul liniştit pe calea ferată şi brusc o ia la dreapta! Iese de pe calea ferată şi o ia prin aratură, porumb, cartofi,                             lucernă, iar porumb, pădure, cartofi, iar lucernă şi iese inapoi la calea ferată şi merge mai departe. Pasagerii şocaţi, se duc la                                             
mecanic sa vadă care-i treaba. Intrebat de cele intamplate, mecanicul le răspunde:                                                                                               
- Era unul la vreo 200 m , care se c..a pe calea ferată, ce era sa fac?! Pasagerii:                                                                                           
-Trebuia să-l calci, in morţii mă-sii!                                                                     
Mecanicul:                                                                                               
-Păi tocmai in lucernă l-am ajuns!                                                                         

I:Care este asemanarea dintre Windows Vista si un submarin?                                               
R:In momentul in care ai deschis o fereastra ai probleme.                                                   

Un amator, dornic sa mearga la v ana toare, il roaga pe prietenul sau, mare vanator, sa-l initieze:                                                                              - Pusca are doua tevi si pe fiecare cate un cartus. Cand vezi mistretul tragi primul cartus si daca nu-l nimeresti tragi si al doilea                                               
  cartus.....                                                                                                 
- Si daca nu-l nimeresc nici cu acesta?                                                                     
Atunci nu mai ai ce face decat sa arunci cu c...t in el                                                   
- De unde sa iau eu atunci c...t?                                                                           
- O sa ai, o sa ai...                                                                                       

Doua maicute mergeau cu masina, cand deodata apare pe parbriz un vampir,foarte mare si urat. Maicuta din dreapta, ii zice celei care conducea:                                                                       
- Da-i cu aghiazma!                                                                                         
Da ea cu aghiazma de la stergatoare dar nimic... Vampirul ramane acolo                                     
- Da-i cu tamaie!                                                                                           
Da maica cu tamaie dar tot la fel... vampirul nici nu se clinteste...                                       
Disperata ca nu scapa de vampir, ii zice cea din dreapta:                                                   
- Incearca cu crucea!!!                                                                                     
Scoate maica capul pe geam si... :                                                                         
- Da-te jos, futu-ti crucea ma-tii!                                                                         

Un ofiţer, după ce a băut aproape toată noaptea, n-a reuşit să se trezească dimineaţa. Sună telefonul. O voce plăcută de femeie îl întreabă:                                                       
- Domnule , doriţi sex prin telefon?                                                                       
- Bineînţeles!                                                                                             
- Perfect, vă fac imediat legătura cu comandantul unităţii dv. !                                           

Soţul către soţie:                                                                                         
- Ce idioată eşti!                                                                                         
- Bineînţeles că sunt idioată. Dacă eram căsătorită cu un preot, eram preoteasă!                           

-Azi noapte te-ai prefacut?                                                                               
-Nu, chiar dormeam, zise ea.                                                                               

Soţia se pregăteşte să prăjească un ou ochi, când tocmai se întoarce soţul acasă şi începe să ţipe:         
  -ATENŢIE!!! ATENŢIE!!! MAI MULT ULEI !!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI !!! O SĂ SE ARDĂ!!! ATENŢIE!!!       
  ÎNTOARCE-L, ÎNTOARCE-L, ÎNTOARCE-L!!! HAI!!! ATENŢIE!!! AI ÎNNEBUNIT? ULEIUL O SĂ SE TERMINE!!! O, DOAMNE   
  DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!! 
Soţia, deja enervată la culme de ţipetele soţului, îl întreabă:     
-De ce ţipi aşa? Crezi ca nu sunt în stare să prăjesc un ou???  Bărbatul răspunde foarte calm:             
-Asta ca să-ţi faci o idee de cum mă simt eu când conduc maşina şi tu stai lănga mine...                   

Nu-i atât de dificil să găseşti femeia visurilor tale.                                                     
Dificil e s-o ascunzi de soţie!                                                                             

De ce bărbaţii umbla cu femei cu care nu au de gând să se însoare?                                         
Din acelaşi motiv, pentru care câinii fug după maşini pe care nu au de gând să le conducă.                 

- Te-am visat astă-noapte! îi spune ea soţului. Ah, ce vis minunat...                                       
- Mi-l povesteşti şi mie?                                                                                   
- Se făcea că tu ai plecat să lucrezi în străinătate pentru doi ani. Îmi scriai câte o scrisoare în fiecare zi. Iar bărbatul care mi le aducea era foarte chipeş. Ah, cât era de drăguţ...                             

Doi copii stau de vorbă. Primul spune cu mândrie:                                                           
- Tatăl meu e inginer. El face nave spaţiale! Al tău ce face?                                               
- Ce zice mama!                                                                                             

(... demential!!!)                                                                                         
Într-un oraş din Transilvania, pe o straduţă dosnică, un ungur zace într-o baltă de sânge, ciuruit de 40 de gloanţe, plus două cuţite înfipte în spate şi un târnacop în gât.                                           
După identificarea actelor defunctului şi după ce studiază atent şi îndelung cadavrul, criminalistul [român] trage concluzia:                                                                                           
- O asemenea sinucidere cumplită nu mi-a mai fost dat să văd până acuma!                                   

La piscină, supraveghetorul urlă disperat la un băieţel:                                                   
- Nu mai face pipi in piscină !!!                                                                           
Băieţelul, foarte mirat şi ruşinat, răspunde:                                                               
- Da ' toată lumea face ...                                                                                 
Supraveghetorul urlă şi mai tare:                                                                           
- Da, dar nu de pe trambulină !!!                                                                           

Un arab cu o mitralieră si nişte grenade era alergat de un tanc israelian.Arabul se opreşte o clipă, trage cu o mitraliera în tanc, tancul nu păţeşte nimic, arabul aleargă, tancul după el. Se mai opreşte o dată arabul, trage cartuşele din mitralieră, tancul nimic. Arabul aruncă mitraliera, continuă să alerge, tancul după el. Se mai opreşte arabul, aruncă o grenadă , tancul nu are nimic, arabul aleargă, tancul după el ... Arabul aruncă ultima grenadă, tancul după el.Arabul nu mai are muniţie, se lasă în genunchi şi aşteaptă.           
Tancul opreşte lângă arab, se deschide turela şi evreul îl întreabă:                                       
- Auzi, arabule, cumperi nişte muniţie?

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1630 : Joi, 30 August 2012, 11:58 »
Un tip sta în Danny’s Bar, la aeroportul Changi din Singapore și observa o femeie foarte atrăgătoare la masa de lângă el. E atât de frumoasa, ca trebuie sa fie însoțitoare de zbor, își spune. Dar pentru ce companie o lucra? Ca sa intre în vorba, se întoarce către ea si-i șoptește sloganul Delta: „Love to fly and it shows?”. Femeia se uita la el derutata. „Deci, nu lucrează la Delta”, își spune omul. Peste o clipa, ii vine alta idee: „Something special in the air?”. Ea pare la fel de derutata, deci Singapore Airlines cade de pe lista. Mai încearcă și sloganul Thai Airways: „Smooth as silk”. De data asta, femeia se întoarce către el: „What the fuck do you want?”. Tipul se lasă pe spate satisfăcut: „Wow, TAROM! asadar”!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1631 : Joi, 30 August 2012, 18:46 »
Un domn in varsta s-a dus la doctor:
-Domnule doctor cand fac dragoste cu nevasta-mea, aud fluieraturi in urechi.
-Doar n-oi vrea sa auzi aplauze!!!

- Mami, mami, iauite, azi cocosul s-a urcat pe gaina de zece ori!
- Du-te si spune-i lui taica-tu!
- Tati, tati, azi cocosul s-a urcat pe gaina de zece ori.
- Si era aceeasi gaina?
- A, nu!
- Du-te si spune-i lui maica-ta!

Trei tipe stau de vorba. Prima spune:
- Sa vedeti ce am gasit in buzunarele sotului meu aseara!! Fotografii porno!!!
- Si ce ai facut cu ele?
- Nici nu am stat sa ma gandesc, le-am aruncat pe foc direct!
A doua spune si ea:
- Asta nu-i nimic, eu am gasit in buzunarele sotului meu prezervative!
- Si ce ai facut? Le-ai aruncat?
- Nici vorba de asa ceva! Le-am gaurit si le-am pus la loc.
Cea de a treia tipa lesina...

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1632 : Vineri, 31 August 2012, 15:36 »
Gica face poze pe malul lacului.
La un moment dat, nevasta-sa il striga disperata :
- Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea!
- Imi pre rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat!

Bunicul si nepotul greblau in gradina. Nepotul gaseste o rama care tocmai iesise din gaura si incerca s-o bage inapoi.
- Nu poti baiete, fiindca rama e prea moale si n-o poti impinge!
- Pui pariu cu mine pe cinci dolari?
Bunicul accepta provocarea, nepotul intra in casa, ia un tub de spray cu lac, spreiaza rama, care in doua minute devine rigida. Nepotul o baga astfel in gaura.
Bunicul plateste amenda. Mai tarziu intra bunicul in casa dar ia si sprayul cu el. Iese peste vreo juma’ de ora cu alti cinci dolari si i-i da nepotului.
- Bunicule, ce batran esti, ai uitat ca mi-ai mai platit odata!
- Nu nepoate, astia-s de la bunica!

Culmea durerii: Sa alergi in picioarele goale pe o lama si sa pui frana.

- E frumos viitorul tau sot?
- Sotul deloc, dar viitorul alaturi de el, da.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1633 : Vineri, 31 August 2012, 15:48 »
Pe stradă, o soție de ministru, cam plinuţă, este abordată de un cerşetor:
- Doamnă, de cinci zile nu am mâncat nimic.
- Ehee, dacă aş avea şi eu aşa voinţă…

Cinci talhari au prins în pădure o călugăriţă şi au violat-o. Aceasta, mergand mai departe, işi face cruce:
- Mulţumesc Doamne! Si fără de păcat, şi pe saturate!

* * *

- Alcoolul ucide.
- Si ce? Apa te face nemuritor?

* * *

- Alo, familia Popescu?
- Nu stiu, manca-ti-as, de-abia am intrat…

La ora de romana. Profesoara ii spune unui elev:
- Conjuga-mi si mie verbul “a merge”!
Elevul incepe:
- Eu merg… Tu mergi… El merge…
- Mai repede, ca vine pauza!
- Eu fug! Tu fugi! El fuge!

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #1634 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 22:23 »
nu-s chiar bancuri, dar.....merge

* Exista 3 lucruri importante in viata: sexul, secretul si prietenia. Asadar, faceti sex, pastrati secretul si ramaneti prieteni.

* Nu-mi mai merge netu' prin wireless de doua zile. Cred ca bulangiu' asta de vecin iar a uitat sa plateasca factura.

* Astazi am incercat sa evit vodca, dar e cu 40% mai tare decat mine.

* Nu te lua dupa ce zice lumea, nu esti grasa. Hai, sus barbia... asa, si cealalta!

* - De unde vii la ora asta?   - Dar ce cauta barbatul asta in patul nostru?   - Nu schimba subiectul! De unde vii la ora asta?

* Daca oameni necunoscuti te invita la vanatoare, intreaba mai intai care va fi rolul tau!

* Barbatii si femeile sunt de acord intr-o singura privinta: n-au incredere in femei.

* Culmea adolescentului rebel: sa locuiesti singur si sa fugi de acasa!

* Fiecare femeie are o prietena care mananca ca o vaca si nu se ingrasa!

*Sotul intra rapid in casa, se arunca catre sotie, o saruta si primeste ca raspuns un sarut fierbinte.
 - Acum, spune sotul, spune-mi cum arat fara mustati?
  - Ah! Tu erai ?!!

* Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

* A pleca mai devreme de la locul de munca este un semn rau. Unul de la noi a plecat odata mai devreme si ... a divortat!

* - Gandeste-te, draga, zece ani si nici o cearta!   - Stiu, las ticalos ce esti!

*A te intoarce este un semn rau... Mai ales daca esti o femeie tanara, proaspat casatorita si n-ai fost acasa de 3 zile.

* Cheltuim atat de multi bani pe haine scumpe cand cele mai bune momente in viata sunt cele fara haine....

* Deoarece Dumnezeu nu reuseste sa urmareasca chiar totul, a creat batranele si bancile din curte.

* I: Ce trebuie sa faci cind iti trece calea o pisica neagra? 
 R: O prinzi, o bati, o jupoi de blana si o intrebi: zi, fa, cui nu i-a mers bine azi?

* Unde credeti ca se roaga oamenii cu adevarat la Dumnezeu: intr-o biserica sau intr-un avion cu un motor in flacari?
* Daca prietena ta nu se mai epileaza, inseamna ca nu mai are pe nimeni in afara de tine.