Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 557167 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
Re: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #1005 : Luni, 16 Ianuarie 2012, 17:18 »
 Intr-o zi Ion se preface mort.
Maria:- Vai!Ioane ce ai facut?!oare sa-ti dau costumul ala nou?neah,e bun si treningul...oare sa iti dau pantofii aia albi?...m-ai bine nu..sunt buni si adidasii.
Il imbraca repede si incepe sa jeleasca:
-Unde mergi Ioane, unde te duci?unde te duci?
La care Ioan se ridica nervos...
-Unde naiba sa ma duc? La stadion, ca asa m-ai imbracat!
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline carmentoma

• Full Member
  • Mesaje postate: 136
« Răspuns #1006 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 12:15 »
Base catre Boc in campania electorala, trecand pe langa un sat din zona Clujului :
- Boc ia sa te vad daca faci rost de bautura.
- Lejer dom' presedinte...
Peste o ora vine Boc fara nimic.
- Si bautura, intreaba Base ?
- Sunt saraci, amarati nu au nimic si nici postasu' nu a mai trecut pe aici de fo juma' de an.
Ehhhhhhh zice Base, tineret - tineret, hai cu mine sa-ti arat cum se face.
Ajung ei la prima casa.
- Sa traiesti tataie (zice Base) catre un mos
- Sa traiti.
- Venim din parte puterii sa schimbam situatia in tara , vad ca ai casa veche si mica ?
- Vai ce veche este si ce mica.. si se darama (zice mosu').
- Noteaza Boc , casa noua + 1 hectar pamant din partea puterii... sa inteleg ca si baba e batrana si nu mai e cum a fost ?
- Vai asa este e batrana, cicalitoare, ma si bate...
- Noteaza Boc , sotie noua din partea puterii.
Mosu plin de bucurie si recunostinta ii invita in casa pune pe masa de mancare, o sticla de vin si una de tuica.
Au stat, au baut s-au distrat si la plecare se intoarce Base catre mos:
- Tata, pai sa inteleg ca si p**a o ai batrana si nefunctionala ?
- Vai dragilor (lacrimand) spune mosul si asta e adevarat.
- Noteaza Boc: o pu*a din partea puterii...

Offline carmentoma

• Full Member
« Răspuns #1007 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 12:16 »
Revolutie

Sorin Poclitaru

S-au buricat in strada niste unii
Cu zgomot mare ,mare tambalau
Sa strige ca in tara le e rau
Si nu mai pot sa sufere nebunii

Sa plece dictatorul in pustie
Cu sri-ul lui legat de gat
Ca orisicum e strasnisc de urat
Cu ochiul ala cas si cu chelie

Ca rad de tara noastra albanezii
Si peste tot sunt blonde si baroni
Ca ne conduc tot felul de masoni
Si n e confunda cu tigani francezii

Din coltul amarat de parlament
Unde se-ascund alesii sa se culce
Din cand in cand Roberta striga dulce;
-Vai,ce popor ,atat de insolent

Jandarmii fac parada de prostie
Legand pe cine-apuca sau ce pot
Ca nu poti sti al cui e vreun nepot
Si maine strangi betivi la primarie

E-o atmosfera ca de carnaval
Printre moguli se-agita liberalii
Udmr-istii stau ca papagalii
Si toti pandesc cu zambet de crotal

Si de-as putea pricepe eu incalte
Cam cine -s cei ce striga la palat
Sunt milioanele ce l-au votat
Sau au iesit si striga celelalte?

Offline carmentoma

• Full Member
« Răspuns #1008 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 12:16 »
Teroristii il rapesc pe Basescu si apoi il suna pe Tariceanu:
- L-am rapit pe presedintele vostru. Pana maine la ora 12.00, puneti mana de la mana si strangeti 2 milioane de euro, altfel ii dam foc!
A doua zi, teroristii suna si zic:
- Taricene, ai facut ce ti-am cerut?
- Da, am pus mana da la mana si...
- Si...?!?
- Am strans doi litri de benzina!...

Offline carmentoma

• Full Member
« Răspuns #1009 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 12:18 »
DE CE MI-AM CONCEDIAT SECRETARA!

Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata, nu ma simteam prea bine, dar speram ca sotia o sa-mi cante “Multi ani traiasca!” si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar “buna dimineata”. Copiii s-au asezat si ei la micul dejun fara sa-mi spuna nimic special. Am ajuns deprimat la birou, iar cand am intrat pe usa, secretara, plina de entuziasm, mi-a urat “La multi ani!”.

M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea. Am lucrat normal si, spre dezamagirea mea, nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Inainte de pranz, secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis:

- Ce-ar fi sa mergem sa mancam impreuna? I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in acea zi, si am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis:

- Intr-asa o zi deosebita, de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine vino la mine acasa si sa continuam sa ne distram!.

- Bine, am zis, hai, si asa mai bem cate un paharel. Odata ajunsi in apartamentul secretarei, ea mi-a spus:

- Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma fac mai comoda?

- Nuuuu, nici o problema! i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta. Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit cu un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor “La multi ani!” iar eu stateam ca un idiot in curu’gol, in mijlocul sufrageriei… Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara.

Offline carmentoma

• Full Member
« Răspuns #1010 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 12:19 »
INTAMPLARE FERICITA (opusul bancului postat mai devreme!):

Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.
Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei.
Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.
Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.
Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.
Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.
Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.
Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"
Morala:
INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1011 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 19:16 »
        Diferentele dintre un barbat si o femeie

1. Numele:
        Daca Ana, Maria, Cristina si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria, Cristina si Andreea.
        Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): “Grasule”, “Prostule” sau “Mosule”.

2. Achitarea notei de plata:
        Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai, George si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest…
        Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta.

3. Banii:
        Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar.
        O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere.

4. Baia si lucrurile personale:
        Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti, pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel.
        Numarul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Un barbat nu este capabil sa identifice majoritatea acestora.

5. Argumente si discutii:
        Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict.
        Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii.

6. Pisicile:
        Femeile iubesc pisicile.
        Barbatii afirma ca iubesc pisicile, insa le alunga imediat ce femeia nu mai este de fata.

7. Viitorul:
        O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste.
        Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste.

8. Succesul:
        Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa.
        O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat.

9. Mariajul:
        O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face.
        Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face.

10. Vestimentatia ingrijita:
        O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc.
        Un barbat va fi aranjat cu ocaziua unei nunti sau a unei inmormantari.

11. Natural:
        Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat.
        Femeile, cumva, sunt calcate de autobuz in timpul noptii.

12. Familia:
        Ah, copiii… O femeie stie totul despre copiii ei. Stie la ce ora este programarea la dentist, cunoaste relatiile lor sentimentale si anturajul, mancarea preferata, temerile ascunse si sperantele si visele.
        Un barbat are o vaga idee ca in aceeasi casa exista niste omuleti foarte mici si zgomotosi.

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #1012 : Joi, 19 Ianuarie 2012, 13:33 »
Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. Pentru limba romana apasati 1. Pentru engleza, apasati 2. Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Un operator va prelua apelul. Pentru imbunatatirea serviciului, va informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata si folosita intr-o emisiune de tip talk show. Va multumim.
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline carmentoma

• Full Member
« Răspuns #1013 : Joi, 19 Ianuarie 2012, 13:56 »
1. – Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
2- Daca stiam cat esti de sarac, nu ma mai maritam cu tine!
- Si eu cand iti ziceam ca esti tot ce am pe lume, de ce nu ma luai in serios?
3.Ce vor avea afisat la pompa, in 2015, benzinariile:
Fa-ti plinul si primesti cadou o masina.
6- D-le avocat, prostia unui barbat poate constitui motiv de divort?
- Nu, este doar motiv pentru casatorie.
7.Anul 2020, ora de romana.
- Si, copii, amintiti-va legea de baza a punctuatiei: dupa semnul smile, nu se pune virgula!
8.Cele mai multe minciuni se spun inainte de alegeri, in timpul actului sexual si dupa partida de pescuit.
9.Fara femeie esti ca si cum ai fi fara maini. In schimb, daca ai maini, nici femeie nu-ti trebuie!
10.A bea un pahar de vin in fiecare zi, se considera un lucru util. Astazi am facut multe lucruri utile.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1014 : Joi, 19 Ianuarie 2012, 16:48 »
Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. Pentru limba romana apasati 1. Pentru engleza, apasati 2. Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Un operator va prelua apelul. Pentru imbunatatirea serviciului, va informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata si folosita intr-o emisiune de tip talk show. Va multumim.

Ne pare rau, toti operatorii nostri sunt momentan ocupati. Va rugam, asteptati. Un operator va prelua convorbirea dumneavoastra cat de curand posibil.
Urmeaza, ca fundal, muzica clasica... Marsul funebru.

Offline carmentoma

• Full Member
« Răspuns #1015 : Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012, 18:29 »
Un cuplu casatorit prin anii 60, îşi sărbătoreşte nunta de 40 de ani într-un mic restaurant liniştit şi romantic.
Dintr-o dată la masa lor apare o mica zână care le spune:
-Pentru că sunteţi un cuplu exemplar şi pentru iubirea voastră reciprocă în tot acest timp, vă îndeplinesc fiecăruia o dorinţă!
Soţia spune:
- Vreau să călătoresc cu soţul meu drag în jurul lumii!
Zâna flutură bagheta magică şi apar 2 bilete de călătorie în mâinile ei.
Soţul s-a gândit un moment şi spune:
- Ei bine, asta e o oportunitate care nu-mi va veni de 2 ori. Imi pare rău iubirea mea, dar dorinţa mea este de a avea o soţie cu 30 de ani mai tânără decât mine!Soţia şi zâna au rămas profund dezamăgite. Dar dorinţa este dorinţă.
Zâna a fluturat bagheta magică şi minune!.... soţul a devenit de 92 de ani!

Morala acestei poveşti: Bărbaţii care sunt nemernici şi nerecunoscători ar trebui să nu uite că zânele sunt totusi de sex feminin!...

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1016 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 09:56 »
Ce pacat ca este doar un banc! :(

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1017 : Duminică, 22 Ianuarie 2012, 13:54 »
Punctul de iesire al romanilor din criza? Aeroportul Otopeni!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1018 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 17:58 »
- Draga mea, vrei sa petrecem un weekend minunat?
- Daaa, ce idee buna!
- OK, atunci ne vedem luni.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #1019 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 12:56 »
  Foarte tare, Silviu!

Vorbe de duh:

Fara credinta nu exista nicio virtute adevarata. (Jean -Jacques Rousseau)
   Cel marginit are o parere excelenta despre felul sau de a fi. (Kalhana)
   Cine nu are fantezie nu are aripi. (Muhammad Ali)