Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (200/522) > >>

bit:
Bula-elev. In pauza se duce scrie apasat pe tabla: "Eu sint cel mai tare barbat. Bula."
Invatatoarea, o femeie tinara si draguta, intra in clasa, se uita la tabla si citeste. Apoi ii spune lui Bula:
-Dupa ora sa ma astepti in fata cancelariei.
In pauza, inainte de a se duce la cancelarie, Bula le spune colegilor:
-Ati vazut mai fraierilor ce importanta este reclama?

almi_gabi:
Era preistorica.
Tatal sprijinit in bata se uita peste carnetul de note al fiului si da nemultumit din cap:
- Bah cap de dovleac, hai sa zicem ca la geografie, matematica si fizica te inteleg ca ai note mici, dar la istorie cum dracu ca de abia s-au scris 2-3 pagini!

Manfred:
Un barbatul jelea sfisiat de durere in fata unui mormint:
- De ce a trebuit sa mori? De ce? De ce? Viata nu e dreapta!

Un altul se apropie de el si ii spuse:
- Domnule, nu vreau sa ma amestec in suferinta dumneavoastra privata, dar nu am vazut niciodata atata durere. Pe cine jeliti? Un copil? Un parinte?

Indureratul isi aduna gandurile pentru o clipa, apoi raspunse:
- Primul sot al nevestei mele...

varsator38:
Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire.
Pe langa masa de adio, enoriasii s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul. Dar ca toti politicienii, a intarziat, si atunci parintele s-a gandit sa umple timpul cu un discurs:
- Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil, deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului. In unele ocazii, facea trafic si vanzare de droguri. Si la urma, a zis ca i-a transmis o boala venerica sorei sale. Am ramas inmarmurit. stupefiat. si foarte speriat! Dar, dupa aceea, am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi si ca am trait aici ani minunati!

In acest moment, soseste si politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere, a inceput astfel:
- Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie. De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el.

Manfred:
Seara... sot si sotie... vizioneaza unui film de groaza.
Dintr-o data apare pe ecran un monstru.
Sotia: - Oh, mama!
Sotul: - Da, asa pare ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă