Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (196/522) > >>

bit:
Un urs alearga dupa un iepure.
Ursul: Am  sa te prind, iepure idiot.
Iepurasul: Ba s-o crezi tu !
Amandoi traverseaza  un camp si la un moment dat le iese inainte o broscuta magica....
Broscuta: Stop ! Sunt broscuta magica si pot sa va  indeplinesc 3 dorinte fiecaruia. Cine incepe?
Ursul: Eu, ca sunt cel mai mare!
Broscuta: Ia sa te aud ursule, care este prima ta dorinta?
Ursul: Vreau ca toti ursii din padure sa fie femele, in  afara de mine.
Broscuta: Nici o  problema ! Si tu, iepurasule, ce iti doresti ?
Iepurasul: Eu vreau o casca de  motocicleta.
Ursul uitandu-se mirat la  iepuras : Pe bune ca esti prost, stii ?
Broscuta: Nici o problema, dorinta  ta e realitate, uite-ti casca. Si tu, ursule, care e a 2 a dorinta ?
Ursul: Vreau ca toti ursii din padurile vecine sa fie femele.
Broscuta: Nici o problema ! Iepurasule, care este a doua dorinta a  ta?
Iepurasul: Eu vreau o motocicleta  de inaltimea mea, super puternica, ultra turbo.
Broscuta : Poftim.
Ursul uitandu-se cu mirare la iepuras: Ma, ori o faci intentionat, ori esti extraordinar de prost....???
Broscuta: Bun, acum gata cu cearta, hai sa terminam cu dorintele.
Ursul: Ultima mea dorinta este ca toti ursii din univers sa fie femele!
Broscuta: Dorinta iti este indeplinita, ursule. Iar tu iepurasule, care e ultima ta dorinta ?
Iepurașul isi pune casca, urca pe motocicleta sa, demareaza in tromba si  zbiara din mers,  intorcandu-se: Vreau ca ursul sa fie homosexual!!!

Mari_a:

--- Citat din: bitek din Joi, 22 Decembrie 2011, 18:41 ---- Probabil este cel mai bine, raspunse stareta, si-asa
n-ai facut decat sa te plangi de cand ai venit aici...

--- Terminare citat ---

Si, intre timp, stareta nascuse doi gemeni. Unul alb si unul negru.

Caroline:

--- Citat din: bitek din Joi, 22 Decembrie 2011, 18:49 ---o broscuta magica....

--- Terminare citat ---

Un internaut gaseste intr-o zi pe strada o broscuta vorbitoare.
- Ia-ma cu tine si iti voi indeplini orice dorinta! - spuse.
Internautul lua broscuta, o puse in buzunar si uita de ea...
- Hei! Sunt eu, broscuta fermecata! Saruta-ma si ma voi transforma intr-o printesa!
Internautul se uita mirat la ea pentru o clipa, apoi continua sa tasteze febril.
- Hei, tu! Cu tine vorbesc! Spune-mi ca ma iubesti si voi fi a ta pentru totdeauna!
Dupa multe insistente, broscuta spuse:
- De ce nu vrei sa ma saruti? Tu nu-ti doresti sa ai o printesa care sa te iubeasca, numai a ta?!
- Stii... - mormai internautul, in timp ce astepta sa i se descarce un film de pe net - Eu nu am timp pentru relatii... dar sa ai o broscuta vorbitoare numai a ta, marfa !!!

carmentoma:
Regina Elisabeta a II-a, Barak Obama si Traian Basescu mor si ajung in iad. Dupa un timp, Elisabeta: - Mi-e dor de Anglia! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face lumea acolo. Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 5 milioane Ł. Semneaza regina cecul de 5 milioane Ł si se duce la cazanul ei... Dupa cateva momente, Obama tipa: E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce fac americanii! Suna Obama, vorbeste cam 10 minute, dupa care il intreaba Diavol: - Cat iti datorez pentru convorbirea asta? - 10 milioane $. Obama, cu o privire taioasa, semneaza un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui... Vazand acestea, Basescu solicita si el, pe un ton vehement:

- Vreau sa sun in Romania , sa vad ce fac romanii, daca au scapat de coruptie? Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toti! Suna Basescu in Romania, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti bisnitzarii, cu Nutzi, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: - Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez? - Un euro... - Poftim?!?!? Doar un amarat de euro?? - Pai, da... Ca daca suni dintr-un Iad in alt Iad, se pune ca e convorbire in retea ...

almi_gabi:
Mistreţul neprietenos se plimba cu bicicleta. Iepuraşul alerga pe lîngă el:
- O să cazi, o să cazi!
Deodata, mistretul cade. Iepuraşul:
- Ai văzut, ai văzut?
Din groapă se aude o voce răguşită:
- Parchez unde vreau eu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă