Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (193/522) > >>

almi_gabi:
Psihiatrul intreaba.
- Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale?
- Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american miliardar...

- Doctore, imi suna ceva in ureche.
- Nu raspunde.

Doi pshihologi merg pe strada, unul din ei se impiedica si cade. Celalalt il intreaba :
- Vrei sa vorbim despre asta?

;D

lill:
carmen si silviu sunteti super tari. am ras cu lacrimi =))

carmentoma:
Multumim! Traiasca prietenii de pretutindeni care ne binedispun trimitandu-ne fel si fel de "perle"!

Într-o discotecă în Germania intră un rus, pe tricoul căruia scria mare: “Turcii au trei probleme”. Nu stă mult şi se apropie un turc de el:
− Ce faci mă aici? Cauţi bătaie?
− Asta e prima voastră problemă, vă luaţi de oricine fără să vă fi făcut nimic.
După vreo cinci ore după ce se termină totul şi lumea pleca acasă, la ieşire pe rus îl aşteptau o turmă de turci.
− Asta e doua voastră problemă, nu vă puteţi rezolva problemele singuri şi veniţi în turmă.
Turcii cum au auzit au scos cuţitele la el.
− Şi asta e a treia voastră problemă, întotdeauna veniţi la un schimb de focuri cu cuţitele!

Maria – servitoarea – cere doamnei o mărire de salariu.
- Spune-mi, Maria, de ce să-ţi măresc salariul?
- Am trei motive. Primul, este că eu calc cămăşile mai bine decât dumneavoastră.
- Cine ţi-a spus chestia asta?
- Păi, domnu!
- Al doilea motiv este că eu gătesc mult mai bine decât dumneavoastră!
- Cine ţi-a spus prostia asta?
- Păi, tot domnu…
- Al treilea motiv este că fac dragoste mai bine decât dumneavoastră!
- Şi asta, tot domnul ţi-a spus-o?!
- Nu doamnă! Asta mi-a spus-o grădinarul!
Şi uite aşa, Mariei i s-a mărit salariul…

Un evreu stătea la masă într-o cafenea Starbucks şi citea un ziar arab. Intră un prieten care, văzând straniul fenomen, se supără şi-i spune:
- Ţi-ai pierdut minţile? De ce citeşti un ziar spurcat?”
- Păi să-ţi spun: citeam ziarele evreieşti şi, ce să vezi? Evrei persecutaţi, Israelul atacat, evrei dispăruţi prin asimilare şi căsătorii interrasiale, evrei trăind în sărăcie. Aşa încât am trecut la citirea ziarelor arăbeşti. Şi ce-am găsit? Evreii deţin toate bancile, evreii controlează mass-media, evreii sunt toţi bogaţi şi puternici, evreii conduc lumea. Ştirile sunt mult mai îmbucurătoare!

Mari_a:
Suna telefonul la miezul noptii. Barbatul:  - Daca e pentru mine, nu sunt acasa!
Nevasta raspunde:   - Alo ... Da, e acasa!
Barbatul, nervos:   - Ce ti-am spus, femeie ?!
Nevasta:    - Stai linistit, a fost pentru mine!

carmentoma:
Arca lui Noe se misca haotic in toate partile. Coboara Noe la compartimentele animalelor sa vada ce se intampla si gaseste toate animalele practicand sexul.
− Opriti imediat orgia asta! Eu v-am salvat viata si voi drept rasplata imi stricati arca?
Animalele au ascultat si s-au oprit.Atunci Noe s-a gandit ce sa faca pentru mai departe si a facut programarea pentru saptamana viitoare cu ziua si ora cand fiecare pereche putea sa faca sex.
A scris niste bonuri si le-a dat tutror masculilor cate unul. Dupa un timp, maimutoiul batea pumnii unul peste altul in semn de bucurie rautaciosa catre maimuta si-i zicea:
− Miercuri la 4 ai sa suferi mult! Faza se repeta de mai multe ori, asa ca maimuta se duce sa se planga la Noe. Noe il cheama pe maimutoi sa-l cerceteze.
− Ia zi de ce superi maimuta, si ce inseamna ce spui?
− Pai am pierdut bonul cu programarea la poker cand jucam cu magarul!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă