Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
silviu:
Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14` alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani. Draga mea, cred ca avem o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus:
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea.
almi_gabi:
super tare
Mari_a:
Ion termina facultatea de medicina si e repartizat intr-un sat. Acolo medicul batran il informeaza ca nu poate sta cu el prima saptamana, cum ar fi trebuit, si pleaca spunandu-i sa fie atent la ce face.. Se intoarce peste 7 zile si-l intreaba ce a facut. Ion ii spune:
- Prima data a venit o baba ca o durea capul, asa ca i-am dat un calmant. A doua oara a venit un copil julit la genunchi, asa ca am curatat rana, am dezinfectat-o si l-am pansat. Vineri cand sa inchid cabinetul a venit Maria, a incuiat usa , s-a dezbracat si s-a intins pe masa spunandu-mi:
- Ioane, nu am vazut barbat de trei luni!
Medicul cu sufletul la gura il intreaba pe Ion:
- Si ce-ai facut?
- I-am pus picaturi in ochi!
(Eu stau cu Proculinul langa pat!)
bit:
Fapt real: Un medic, care avea vecina o babuta simpatica, care-l cunostea de cand era pici, o intreba pe respectiva babuta la un moment dat:
- Tanti Sofronica, ce-i cu mata, ca prea mergi greu si parca erai mai sprintena?
-Pai de, mai Gigel, maica, de vreo luna ma omoara spatele de nu pot sa ma indrept.
La care doctorul, baiat cumsecade, ii aduce babei un blister plasticat cu Diclofenac supozitoare si-i zice:
- Bre tanti Valeriana, iei cate doua pe zi, unul dimineata si unul seara, bine?
Dupa vreo doua saptamani se gasesc din nou:
- Ia zi, tanti Urzica, cum e, te-a mai lasat?
- Mai baiete, sa-ti ajute Dumnezeu, e mai bine, da`tare greu a fost cand le-am luat ca ma harjait plasticu`ala pe gat...
almi_gabi:
Un înţelept a fost întrebat ce crede în legatură cu realizările tehnologiei moderne. El a răspuns prin următoarea poveste:
"Un profesor distrat a întârziat la seminarul pe care trebuia să-l ţină. Dându-şi seama de întârziere, el a sărit într-un taxi şi i-a strigat şoferului:
- Grăbeşte-te, grăbeşte-te! Cu viteză maximă!
În timp ce taxiul rula cu o viteză nebună pe şosea, el şi-a dat seama că nu i-a spus şoferului în ce direcţie să o ia. De aceea, i-a strigat acestuia:
- Ştii în ce direcţie te îndrepţi?
- Nu domnule, dar merg cu viteză maximă..."
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă