Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (176/522) > >>

almi_gabi:
mari sa mergem noi sa le ajutam!!??  ;D

Merge sotia cu sotul in SUA se cazeaza intr-un hotel la un moment dat, sotia vede un soarece in camera, se sperie, urla si ii zice sotului: suna repede la receptie, ca tu stii mai bine engleza si zi-le ca la noi in camera este un soarece.

Sotul:
- Hello
Receptie:
- Hello
- Do you know Tom&Jerry?
- Yes
- Jerry is here !  ;D

valaura11:
       Un tanar dorea sa se angajezela un magazin. Managerul ii pune in mana o matura si-i spune ca prima sa functie va fi sa faca curat in fata magazinului.
        - Stiti, eu am terminat o facultate, spune timid tanarul.
        - N-am stiut. Imi pare rau, spune managerul. Da-mi matura si-o sa-ti arat cum se face.

bit:
Intr-un avion, un avocat nimereste langa o blonda care arata foarte bine. Bla, bla, tot incerca sa intre in vorba cu ea... nimic. Blonda se uita pe geam, mai incerca sa doarma... Avocatul, enervat:
-Uite, hai sa jucam un joc! Eu iti pun tie o intrebare, si daca nu stii imi dai 5$, apoi imi pui tu mie o intrebare, si daca nu stiu iti dau 5 $!Si tot asa...ce zici ??
-Nu domnule, imi pare rau, sunt obosita, as prefera sa ma odihnesc...
Avocatul enervandu-se si mai tare:
-Bine, uite, jucam alt joc! Eu iti pun tie o intrebare, daca nu stii imi dai 5$; tu imi pui mie o intrebare, si daca nu stiu, iti dau 500$ !!
Blonda accepta in sfirsit.
-Care este distanta de la Pamint la Luna? spune tipul.
Blonda deschide geanta si ii da 5$.
-Ce e mic, are 3 picioare si urca dealul? zise blonda.
Avocatul, se gindeste...nimic! scoate laptopul, cauta in baza de date...nimic!, cauta pe Internet...iar nimic! trimite mailuri la toti prietenii...degeaba! In sfirsit, intr-un tarziu, transpirat, ii da blondei 500$. Blonda ii ia apoi se intoarce si incepe sa se uite plictisita pe geam. Avocatul, isterizat:
-Bine, bine, ce e mic, are trei picioare si urca dealul?'
La care blonda deschide tacticoasa geanta si ii da o hirtie de 5 $.

varsator38:
din curiozitate te-ai intrebat cate blonde sunt pe forum  ;)
mi-a placut bancul...si sunt blonda ;D

Saturnianul:

--- Citat din: varsator38 din Luni, 24 Octombrie 2011, 23:11 ---din curiozitate te-ai intrebat cate blonde sunt pe forum  ;)

--- Terminare citat ---

Naturale sau vopsite?  ;D

--- Citat din: varsator38 din Luni, 24 Octombrie 2011, 23:11 ---mi-a placut bancul...si sunt blonda ;D

--- Terminare citat ---

Naturala sau vopsita?  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă