Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Mari_a:
Ăsta a mai fost pe-aici?
Directorul unei foarte mari companii de stat venea la lucru în fiecare dimineaţă cu maşina de servici. Când ajungea la poartă, bariera se ridica instantaneu iar portarul dădea bineţe:
- Bună dimineaţa, Domnule Director! Să trăiţi! Să trăiţi!
Intr-o dimineaţă, ca să-şi mai limpezească mintea şi să mai scape de stres, directorul hotărăşte să vină pe jos, mai ales că stătea şi destul de aproape. Ajunge în dreptul barierei şi este văzut de portar:
- Ce-i bă, P--ică! Nu mai eşti director ?
everyoung:
E-mail de la soție către soț: " Trimite-mi bani, că altfel încep să calc strâmb!"
E-mail de răspuns: " Calcă strâmb și trimite-mi și mie niște bani".
everyoung:
Minuni exista: vamesul Petrescu, pur si simplu inchizand ochii, a castigat 25 mii de euro!
Ştiri: "Ieri, în piaţa centrală a oraşului, trupele speciale au dispersat o demonstraţie a masochistilor. Plăcerea a fost enormă, în ambele tabere!
El alerga dupa orice fusta. Si totul ar fi fost ok, daca nu se intampla in Scotia!
Vreau sa merg la spovedanie. In 40 de ani am adunat atatea pacate...Of, ce amintiri placute!
Mamaia. Un ungur, înecându-se în mare, a uitat cum se spune în română cuvântul "ajutor" şi striga: "Me scald ultima date!"
Vine soțul acasă beat...soția îl asteapta în prag pregatita cu o tigaie în mână, la care soțul:
-Du-te și te culcă, nu mi-e foame!
Savantii au descoperit , in sfarsit ce vrea femeia . Dar aceasta s-a razgandit...
- Toţi bărbaţii sunt niste afemeiaţi!
- Chiar toţi?
- Păi da. Crezi că ceilalţi sunt bărbaţi?
Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!
Mica publicitate: Vand bilete la concertul Amy Winehouse si la meciul Argentina-Romania
- Draga mea, trebuie sa-ti marturisesc ceva
- Ce!
- Sunt casatorit.
- Pfff, ce m-ai speriat … Credeam ca BMW-ul nu e al tau!
Alcoolul ucide celulele nervoase...Raman doar cele linistite.
Bunicul meu spunea mereu: Nu te uita la bani; uitate la sanatate. Deci, intr-o zi în timp ce ma uitam la sanatatea mea, cineva mi-a furat banii mei. Era bunicu.
Stewardesa:
- De ce strigati? De ce sunteti nervosi? Ok, v-a scuturat de cateva ori...Un gol de aer obisnuit. O zona cu turbulente...Se mai intampla...Gata, gata, ne linistim. Totul e bine? V-ati calmat? Ok, merg sa linistesc si pasagerii!
Un barbat intra intr-un local si vede deasupra barului un afis mare pe care scrie asa: “Sandwich cu branza – 0.99 centi; sandwich cu pui – 1.50 euro; sex manual – 20 euro.”
Dupa ce se uita cati bani are in portmoneu, barbatul merge la una din cele trei barmanite foarte sexi.
“Da!” spune aceasta zambind provocator, “Va pot ajuta cu ceva?”
“Ma intrebam”, sopteste barbatul, “tu esti cea care face sex manual?”
“Daaa”, raspunde aceasta cu o voce extrem de senzuala, “intr-adevar eu sunt!”
Barbatul continua: “Bine, atunci du-te si spala-te pe maini, eu vreau un sandwich cu branza!”
Un politist, vorbind cu Moartea si notand in carnetel: "Deci ziceti ca inainte sa intrati in Romania aveati coasa...?"
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori...sunt atat de multe prostii noi de facut!!!
everyoung:
Umorul lui Woody Allen
Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea...
Pina la noaptea nuntii, nevasta-mea se temea de intuneric. Dupa asta m-a vazut pe mine gol si de atunci se teme si pe lumina...
Nevasta mea este cea mai neispravita bucatareasa. Noi ne spunem rugaciunea intotdeauna dupa cina...
Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii...
Intr-o zi, mi-am sunat sotia si i-am declarat: Draga mea, ma gindeam la tine si m-a lovit brusc o pofta nebuna de amor. La care ea a intrebat: Dar cine-i la telefon?
I-am spus dentistului meu ca mi s-au ingalbenit dintii. Sfatul lui a fost sa-i asortez cu o cravata maro...
Azi e o zi absolut nefasta. M-am sculat de dimineata, am luat camasa si i s-au rupt doi nasturi. Am pus mina pe servieta - i s-a rupt minerul. Acum ma tem sa mai merg la WC...
I-am spus psihiatrului meu ca sint trist, intrucit pe mine toata lumea ma detesta. Mi-a raspuns sa nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am intilnit inca cu toata lumea...
Cind eram copil parintii mei se mutau adesea dintr-o casa in alta, dar eu i-am gasit de fiecare data...
Eu si sotia mea am trait fericiti 20 de ani. Apoi ne-am intilnit unul pe altul...
M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cind ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma.Ce crezi ca am?
Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil!
everyoung:
Semne bizare si interpretarea lor stiintifica
S-a varsat sarea o sa te certi
S-a varsat zaharul o sa te impaci
S-a varsat cocaina o sa ai halucinatii si vedenii fantasmagorice
Ti se zbate ochiul vrea sa scape
V-a cazut furculita vei avea oaspeti
V-a cazut sapunul se va intampla ceva neasteptat
Randunelele zboara foarte jos va fi ploaie
Vacutele zboara foarte jos s-a varsat cocaina
A plesnit oglinda O sa vi se intample ceva rau
A plesnit elasticul de la chiloti o sa vi se intample o rusine mare sau o rusine mica
A plesnit prezervativul mai bine plesnea oglinda
A trecut pisica neagra prin fata asteptati sa va plesneasca prezervativul, dorindu-va ca mai bine sa fi plesnit oglinda
A cazut o stea pana si stelele se impiedica, puneti o dorinta
Va mananca palma stanga o sa primiti bani, si o sa va manance nasul
Va mananca palma dreapta vedeti un dermatolog, aveti raie
Va mananca nasul veti da chef, daca v-a mancat palma stanga
Nu vi s-a deschis parasuta v-a mancat in fund, mai ales ca v-a crapat si oglinda
Va intalniti cu cosarul ati baut la crasma pana la 3 dimineata
Va intalniti cu o gravida te bucuri ca nu ti-a plesnit prezervativul
Diferenta dintre complet si terminat
Daca te casatoresti cu persoana potrivita, esti COMPLET !
Daca te casatoresti cu persoana nepotrivita, esti TERMINAT !
Si daca persoana nepotrivita te prinde cu persoana potrivita, atunci esti COMPLET TERMINAT !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă