Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
janeta:
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut.
Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:
- Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj?
...
Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor
la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba:
- Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul?
Secretara, zambind un moment raspunde:
- Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate!
janeta:
Profesoara, la biologie:
Copii! Ştiti că staminele şi pistilul florilor sunt organe de reproducere?
Bula:
- Sa-mi bag picioarele... si eu care le miroseam..!!!?
La om, moartea vine imbracata în negru si cu coasa in mana.
- La tântari, vine în chiloti, maieu si cu un ziar în mâna...
julia:
La vama in aeroportul din New York un roman prezinta o valiza mica plina cu pastile.
- Ce sunt pastilele albe? - Contra tusei.
- Pastilele rosii? - Contra durerilor de spate
- Pastilele verzi? - Contra colicilor biliare si durerilor de stomac
La fundul valizei poza lui Basescu.
- Si asta?? - Contra dorului de tara!
luciamanta:
Pacatele unui afacerist
Un om de afaceri vine la preot sa se spovedeasca:
Afaceristul: "Am pacatuit parinte..."
Preotul: "Dar ce ai facut fiule?"
Afaceristul: "Pe vremea razboiului am ascuns un evreu in pivnita si l-am lasat sa stea acolo..."
Preotul: "Dar asta este o fapta buna!"
Afaceristul: "Da... dar i-am cerut 20 dolari pe zi...."
Preotul: "Nu trebuie sa iti faci probleme. Era grea viata in razboi, aveai si tu familie... de ce ai totusi sufletul incarcat?"
Afaceristul: "Pai... oare sa ii spun ca s-a terminat razboiul?"
flaviaa:
Un individ evadeaza din inchisoare. Intra intr-o casa la nimereala si gaseste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.
Barbatul ii zice femeii: “Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! E periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!”
Femeia: “Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc !”
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă