Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Monique:
Si eu ma intreb acelasi lucru!
hadrian:
Doi beţivani stăteau la o masă, preocupaţi de "sportul"preferat. După mai multe "rînduri", unuia dintre ei îi trece prin cap o întrebare "existenţială":
- Auzi, cînd vom fi bătrîni, vom fi "pîndiţi" de tot felul de boli "specifice". Tu ce preferi să te "lovească": Parkinson sau Alzheimer?...
- Păi... cred că aş "prefera" Parkinson...
- De ce?
- Păi... mai bine vărs jumate de pahar, pînă duc paharul de pe masă, pînă la gură, decît să uit unde am pus sticla...
flaviaa:
Trei poliţişti stăteau de vorbă:
- Aşa de proastă este nevastă-mea, zice primul, că închiriază videocasete şi noi nici măcar nu avem video.
- A mea, zice al doilea, e şi mai proastă, a cumpărat detergent de spălat vase şi noi nici nu avem maşină de spălat vase...
- Ale voastre nu sînt nimic, zice al treilea, eu am fost cu nevastă-mea la supermarket să facă cumpărături şi ea şi-a luat 20 de prezervative pentru vacanţă... Vă daţi seama ce proastă, ca eu nici nu mă duc cu ea…
almi_gabi:
Stewardesa: Doriti cina?
Calatorul: Ce pot sa aleg?
Stewardesa: Da sau nu.
Un domn se trezeste si vede ca e carat pe o targa, intreaba impacientat :
- Unde ma duceti ?
- La morga ?
- Pai inca nu am murit !
- Inca nu am ajuns !
hadrian:
Sfîntul Petru stătea la poarta Raiului, şi le deschidea uşa celor "îndreptătiţi". La un momentdat bate cineva, se ridică moşul, încet, incet, de pe o bancă, deschide uşa, dar "solicitantul" se depărtă fugind. Se pune la loc pe bancă, iar după un timp se repetă povestea. Înfuriat de "farsele" precedente nu se mai aşează pe bancă, ci aşteaptă cu mîna pe clanţă, să-l surprindă pe "farsor".
Cînd se aude o nouă bătaie în uşă, Sfîntul Petru deschide uşa brusc, şi-l apucă pe om de guler, spunîndu-i:
- Ce faci, omule, îţi baţi joc de un sfînt?
- Iartă-mă, îţi înţeleg frustrarea, dar eu sînt de vină că SMURD-ul mă tot resuscitează?...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă