Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (153/522) > >>

ladyinred:
În metrou, o duduie indignată îl apostrofează pe un student negru care stătea liniştit pe scaun:
- La noi, în România, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau în picioare!
- La noi în Africa, băieţii ca mine stau în jurul focului, iar doamnele ca tine stau în cazan, la fiert!

janeta:
intro buna zi vine moartea la o baba : babo , hai ca ti-a venit vremea  ! baba nu si nu , se tanguie , plange ca nu e inca pregatita , in fine o convinge pe moarte sa o mai lase inca o zi .
a doua zi vine iar moartea la baba dar...ia baba de unde nu-i . o cauta moartea prin toata casa , prin sura , prin curte , baba ioc . pleaca moartea in sat dupa ea , baba niciunde pe ulita , la biserica , la dispensar ori chiar la cimitir . intrun tarziu , in timp ce-si tara picioarele ostenite prin praful drumului nush cum face moartea si-si arunca ochii pe geamul gradinitei pe langa care tocmai trecea . cand colo ce sa vada ? la o masuta , cu bonetica pe cap si babetica la gat baba noastra manca gris cu lapte dintrun castronas . ce faci babo aici ? striga moartea nervoasa . cum ce fac , raspunse baba , iaca pap . papi , ai ? pai atunci...hai , papa tot ca mergem pa !

flaviaa:
Ursul si iepurasul, prieteni din copilarie, se intalnesc dupa multi ani. Iepurasul era la costum, cu o masina misto, iar ursul un betiv.
- Ba, iepurasule, da' ce bine iti merge tie.
- Da, ma, ursule, dar eu nu beau banii ca tine! Ia lasa-te si tu de baut si sa vezi ce bine o sa-ti mearga si tie. Dupa alti cativa ani, iarasi se intalnesc: iepurasul cu o masina si mai misto, iar ursul tot betiv:
- Ce-ai facut, ma ursule, tot nu te-ai lasat de baut. Ia uite, eu nu beau si ia uite ce bine o duc.
- Bine, ma iepurasule, o sa ma las de baut. Dupa alti cativa ani, cand se intalnesc, iepurasul cu alta masina mai misto, ursul la costum, cu elicopterul etc.
- Vezi, ma ursule, daca te-ai lasat de baut, ca iti merge si tie bine!
- M-am lasat pe dracu' de baut. M-am dus si am vandut sticlele goale!

hadrian:
  De tavanul unei peşteri stăteau atîrnaţi, şi plictisiţi, trei lilieci.
  La un moment dat, unul dintre aceştia spune un banc haios, după care al doilea liliac începe să rîdă de se cutremurau pereţii grotei. Numai al treilea lilliac, stătea, şi nu zicea nimic. Intrigat "iniţiatorul" bancului îl întreabă pe acesta:
- Care e treaba, nu ţi-a plăcut bancul, sau nu te-ai prins de poantă?...
- A, nu, e foarte bun bancul, dar mă abţin să rîd, fiindcă am stomacul deranjat...

julia:

Sotul catre sotie: "Ai vazut-o draga pe tanara aceea care zambea la mine?"
Sotia: "Nu-i nimic draga, si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara."

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă