Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
silviu:
--- Citat din: micaela din Luni, 27 Iunie 2011, 23:39 --- mai ceva ca gonflabila lui silviu si optimus :D.
--- Terminare citat ---
nu e gonflabila mea. e gonflabila suedeza.
Ayouni:
Auzul selectiv este un sindrom auditiv foarte raspandit la barbati,de cele mai multe ori acest sindrom este necunoscut de femei.
De exemplu cand o femeie spune:
Asculta ,nu se mai poate cu dezordinea asta.Tu si eu o sa facem curatenie impreuna.Uite ,toate hainele tale sunt aruncate pe jos daca nu le bagam la spalat imediat o sa trebuiasca sa umbli in pielea goala.O sa ma ajuti ACUM si cand zic ACUM,inseamna imediat....
Barbatul intelege:
* Asculta*.......Blablablablabla....*tu si eu* .....Blablablablabla.....*impreuna*.....Blablablablabla......*pe jos* .......Blablablablabla.....*.in pielea goala*.....Blablablablabla.......*ACUM*.......Blablablablabla....* imediat.!
Pana in ziua de astazi nici o terapie nu a reusit sa vindece aceasta slabiciune auditiva.
Evident,barbati nu se concentreaza decat pe lucrurile esentiale ....
Ayouni:
Ea : - E bună ciorba ?
El : - Ai chef de ceartă ?
julia:
Reporterul catre un medic: - Care este parerea dvs. despre nevasta si amanta?
Doctorul: - Nevasta-i nevasta, pe cand amanta-i SANATATE curata!
Aceiasi intrebare catre un inginer.
Inginerul: - Nevasta-i nevasta, pe cind amanta e TEHNICA curata !
Aceiasi intrebare catre un academician.
Academicianul: - Cum sa-ti explic eu tie baietas? Si nevasta e buna, si amanta e buna. Nevasta zice ca esti la amanta, amanta zice ca esti la nevasta, iar tu esti in biblioteca si citesti, si citesti…
silviu:
- Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare.
Da' sa vezi ce faza patesc: ma duc intr-o dimineata la micul dejun, Maria mea ramane in camera. Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i.
O caut peste tot, ma panichez, ma duc la receptie si aflu ca e in camera la Antonio Banderas.
Ma duc acolo, bat la usa, deschide Antonio. Antonio, barbat bine: inalt, frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta.
Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie!
Cu tatzele vai mama ei, curu lasat, celulita, cearcane .......
baaa!... mi-o fost o rusine de omul ala ... :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă