Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (129/522) > >>

carmentoma:
Suna telefonul:   

- Alo, senor Rod? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara.   

Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac ptr. tine?

Ernesto: Oh, am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit.   

Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale?   

Ernesto: Da senor, acela.

Rod: Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit?

Ernesto: A mincat carne stricata.

Rod : Carne stricata?! Cine dracu l-a hranit cu carne stricata?   

Ernesto: Nimeni senor, a mincat el singur carne de cal mort.   

Rod: Cal mort? Ce cal mort?   

Ernesto: Calul dumneavoastra pursinge, senor.   

Rod: Nepretuitul meu cal pursinge, multiplu campion, este mort?     

Ernesto: Da senor, a murit de epuizare tragind la caruta cu apa.     

Rod: Ai  innebunit de tot? Ce dracu' tot spui acolo? Ce caruta cu apa?     

Ernesto: Cea pe care o foloseamm sa stingem focul, senor.     

Rod: Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc?     

Ernesto: Focul de la casa dumneavoastra senor. O luminare a cazut si a aprins draperiile si perdelele...     

Rod: Ce  dracu' vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o luminare?     

Ernesto: Si, senor.   

Rod: Pai avem electricitate !!! Pentru ce mama dracu' era luminarea aprinsa?     

Ernesto: Senor, luminarea era aprinsa pentru inmormintare.     

Rod: CARE NENOROCITA DE INMORMINTARE ?!!!     

Ernesto: A sotiei d-voastra, senor Rod.     

Rod:..............................!!!!!!!!!!!....????     

Ernesto: Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver.     

Rod: Ernesto!!! Daca mi-ai rupt crosa aia, ai incurcat-o !!!

carmentoma:
Doua prietene:
- Cum a fost seara ta de ieri?
- Un dezastru! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa-amiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute. Tu?
- Superba! Cand am ajuns acasa, sotul m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Dupa cina ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru, preludiul a durat o ora dupa care am facut dragoste infocata o ora intreaga si apoi am stat amandoi de vorba inca o alta ora. O seara de neuitat!
Sotii discuta intre ei in pauza de pranz:
- Cum a fost seara ta de ieri?
- Geniala: mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat. Dar seara ta?
- Un dezastru! Am ajuns acasa devreme ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt, nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem, asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem sa vedem ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci, asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda...

almi_gabi:
CONVERSATIE RADIO IN OCEAN

Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas al Armatei Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland, in Octombrie 1995.

Americanii : Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea.
Canadienii : Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea.
Americanii : Aici capitanul vasului Marinei SUA. Repet: SCHIMBATI directia !!
Canadienii : NU! Repetam: VOI trebuie sa schimbati directia!
Americanii : NOI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN , AL DOILEA VAS CA DIMENSIUNE DIN FLOTA STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC !
NE INSOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATOARE SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN.
AVEM, IN AER, DOUA ESCADRILE DE VINATOARE SI DOUA BOMBARDIERE !
CER CA DVS. SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU ... VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS !!!
Canadienii : Noi suntem un ... far. Voi hotariti...

;D ;D

silviu:
la un spital de nebuni, un reporter il intreaba pe director:
la ce teste ii supuneti pe oameni pentru a vedea daca sunt intr-adevar nebuni?
directorul: le umplem o cada cu apa si le dam o lingura si o cana, apoi le cerem sa o goleasca .
reporterul:haha! evident, orice om normal ar alege cana.
directorul:nu! orice om normal ar scoate dopul de la cada... doriti un pat langa fereastra? sau mai retras?

marcutza:

belea  :D :D :D mai mult decat banc  :D :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă